Minder bezoekers (140 duizend) Automechanika 2014

Circa 140 duizend vakbezoekers uit 173 landen hebben vorige week de hallen van de Automechanika Frankfurt bezocht.

Dat is een afname ten opzichte van 2012 (148 duizend) en 2010 (154 duizend). Aan deelnemerszijde daarentegen was er juist een record: 4631 bedrijven, verdeeld over 71 landen, boekten een stand. Het percentage internationale bezoekers steeg naar zestig.    

Best bezochte onderdeel van het kennisprogramma Automechanika Academy was ‘Schadentalk’, gewijd aan de schadeherstelbranche. De bijeenkomst trok zeshonderd bezoekers en werd gesponsord door autolakproducten, die na twaalf jaar afwezigheid weer van de partij waren op de beurs. Een geldcheque van ruim 250 duizend euro werd bijeengebracht door ruim vijftig leveranciers van onderdelen aan de onafhankelijke vervangingsmarkt. De euro’s gingen naar de stichting van de Duitse zanger Peter Maffay ("Du"). Hij kwam de bijdrage persoonlijk ophalen op de beurs.

De volgende Automechanika Frankfurt vindt plaats van 13 tot en met 17 september 2016.

Bekijk de fotogalerij van de Automechanika 2014.

Reacties

Met een beurs die een dag korter was dan de voorgaande edities kunnen we met recht van een succesvol verlopen Automechanika spreken. Wij hopen de exposanten en bezoekers ook in 2016 weer te mogen verwelkomen in Frankfurt en tot die tijd natuurlijk ook op een van de overige edities van de beurs.

Geplaatst door: Jennie Elzinga op
Minder bezoekers (140 duizend) Automechanika 2014 - Automobielmanagement.nl

Minder bezoekers (140 duizend) Automechanika 2014

Circa 140 duizend vakbezoekers uit 173 landen hebben vorige week de hallen van de Automechanika Frankfurt bezocht.

Dat is een afname ten opzichte van 2012 (148 duizend) en 2010 (154 duizend). Aan deelnemerszijde daarentegen was er juist een record: 4631 bedrijven, verdeeld over 71 landen, boekten een stand. Het percentage internationale bezoekers steeg naar zestig.    

Best bezochte onderdeel van het kennisprogramma Automechanika Academy was ‘Schadentalk’, gewijd aan de schadeherstelbranche. De bijeenkomst trok zeshonderd bezoekers en werd gesponsord door autolakproducten, die na twaalf jaar afwezigheid weer van de partij waren op de beurs. Een geldcheque van ruim 250 duizend euro werd bijeengebracht door ruim vijftig leveranciers van onderdelen aan de onafhankelijke vervangingsmarkt. De euro’s gingen naar de stichting van de Duitse zanger Peter Maffay ("Du"). Hij kwam de bijdrage persoonlijk ophalen op de beurs.

De volgende Automechanika Frankfurt vindt plaats van 13 tot en met 17 september 2016.

Bekijk de fotogalerij van de Automechanika 2014.

Reacties

Met een beurs die een dag korter was dan de voorgaande edities kunnen we met recht van een succesvol verlopen Automechanika spreken. Wij hopen de exposanten en bezoekers ook in 2016 weer te mogen verwelkomen in Frankfurt en tot die tijd natuurlijk ook op een van de overige edities van de beurs.

Geplaatst door: Jennie Elzinga op