Geen AutovakRAI in 2015, mogelijk later wel

Er komt in 2015 definitief geen AutovakRAI; een beurs in de jaren daarna behoort wél tot de mogelijkheden.

Een peiling onder de leden van de afdeling heeft uitgewezen dat er op dit moment geen behoefte is aan een nationale beurs. Het is echter geen definitief einde, zegt woordvoerder Harald Bresser van RAI Vereniging. "Zo’n besluit hangt af van allerlei zaken. Wellicht dat de AutovakRAI over drie jaar wél weer plaatsvindt. Maar nu even niet." Ook secretaris Jeroen van de Braak weerspreekt dat het over en uit is voor de beurs.

Oorspronkelijk stond de AutovakRAI geagendeerd voor april 2013, net als de AutoRAI. Beide evenementen werden eind 2012 wegens gebrek aan exposanten afgelast. Inmiddels staat de AutoRAI wel op de kalender voor 2015 (17 t/m 26 april).

Geen AutovakRAI in 2015, mogelijk later wel - Automobielmanagement.nl

Geen AutovakRAI in 2015, mogelijk later wel

Er komt in 2015 definitief geen AutovakRAI; een beurs in de jaren daarna behoort wél tot de mogelijkheden.

Een peiling onder de leden van de afdeling heeft uitgewezen dat er op dit moment geen behoefte is aan een nationale beurs. Het is echter geen definitief einde, zegt woordvoerder Harald Bresser van RAI Vereniging. "Zo’n besluit hangt af van allerlei zaken. Wellicht dat de AutovakRAI over drie jaar wél weer plaatsvindt. Maar nu even niet." Ook secretaris Jeroen van de Braak weerspreekt dat het over en uit is voor de beurs.

Oorspronkelijk stond de AutovakRAI geagendeerd voor april 2013, net als de AutoRAI. Beide evenementen werden eind 2012 wegens gebrek aan exposanten afgelast. Inmiddels staat de AutoRAI wel op de kalender voor 2015 (17 t/m 26 april).