DealerSupportNet is sinds 2002 actief als adviseur voor Nederlandse autobedrijven. Aanvankelijk richtte het zich met name op het dealerkanaal, later zijn daar de universele autobedrijven aan toegevoegd. Inmiddels mag het bureau ook diverse dealerverenigingen en garageformules tot de klantenkring rekenen.

Directeur Clem Dickmann meldt het team uit te breiden. Managementconsultant Verhagen was lange tijd werkzaam voor Ford Credit en nadien enige jaren binnen de Stern Groep. Bedrijfseconoom Verheijen werkte bij meerdere dealerbedrijven maar ook buiten de automotive sector. Jurist Colijn was lange tijd notaris ondernemingsrecht werkzaam voordat hij de advieswereld instapte, hij is tevens gecertificeerd mediator.   

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding