De veiling biedt een brede selectie van auto’s aan die stammen uit de periode van voor de oorlog tot 1970. Er zijn auto’s van onder meer de merken Austin, Jaguar, Mercedes-Benz, Porsche, Ferrari, MG, Bentley en Rolls-Royce en Volkswagen. Een van de interessante stukken is een Austin Mark II Mini uit 1967 die de afgelopen 23 jaar lang in een garage heeft gestaan. De eigenaresse mevrouw Tuffin kocht de auto en heeft hem gebruikt tot haar dood in 1991. Daarna heeft deze Austin Mini geen daglicht meer gezien. Volgens Chris Routledge van Coys is dit een Mini die je niet mag missen. "Hij is ideaal als investering en restauratieproject omdat de auto maar 43,5 duizend mijl (69,5 duizend kilometer) heeft gereden.Verder is er een zeldzame T2-camper van Volkswagen, een zogenoemde ‘23 window split screen samba deluxe Devon’.  Dit is een van de vijf uitvoeringen met het originele Devon-interieur en een van de twee met het speciale mahoniehout.  De camper onderging een vergaande restauratie en wordt beschreven als ‘verkerend in excellente staat op elk gebied’.  Deze VW-bus heeft 70 duizend mijl op de teller staan (112 duizend kilometer) en heeft twee eigenaren gehad. De waarde wordt geschat op 82 tot 92 duizend pond.
De veiling begint op zaterdag 11 oktober om 13.30 uur op de paardenrenbaan in Ascot (Berkshire).

Zie de kavellijst

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding