Het initiatief borduurt voort op het afgelopen april gepubliceerde scenario-onderzoek ‘Toekomststudie aftermarket richting 2025′ van Bovag en RAI. Deze biedt weliswaar veel inzicht, maar "het is voor veel ondernemers lastig om daar in hun bedrijf handen en voeten aan te geven." Het nieuwe platform is volgens Bovag en RAI dan ook "een heel praktische vertaalslag van trends en veranderkrachten" uit de studie.

Wie de stappen op het online platform doorloopt, kan zelf bepalen welke trends relevant zijn en op welke hij zich kan voorbereiden. Zo’n stappenplan kan een soloactie zijn of tot stand komen met  een Bovag-accountmanager of andere Bovag-leden. Gebruik van het platform Mijn Toekomst is gratis, maar exclusief voor Bovag-leden. Dit najaar komen er diverse Mijn Toekomst-bijeenkomsten, om antwoord te geven op de vraag hoe ondernemers acties kunnen integreren in hun bedrijf.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding