Ze verkoos het Valeo-magazijn in de categorie ‘meer dan vijfentwintig medewerkers’. NedTrain uit Berkel-Enschot won dezelfde prijs in de categorie ‘minder dan vijfentwintig medewerkers’.

Nederland telt ruim 100 duizend bedrijven met een magazijn; er werken ongeveer 109 duizend chauffeurs. Volgens de jury voldoet Valeo Service Benelux niet alleen ruimschoots aan alle wettelijk gestelde eisen en verplichtingen, maar zijn ook ‘kosten noch moeite gespaard om de veiligheidsmiddelen op een hoog niveau te brengen’. Als voorbeeld noemt het juryrapport ‘een overzichtelijk opleidingsplan met de bevoegdheden van de diverse medewerkers’. Ook wordt iedere medewerker gestimuleerd om zeven verbetervoorstellen per kwartaal in te dienen. ‘Dit concept werkt echt en hieruit blijkt dat men continu wil blijven verbeteren bij Valeo’, aldus de jury.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding