De slotdag was gisteren goed voor 5261 man, dinsdag voor 3607) en woensdag voor 5055. Met in totaal bijna veertienduizend man is dus sprake van een achteruitgang ten opzichte van vorig jaar (15.889). Niettemin is organisator Geert Huising tevreden over de opkomst. "Enkele bedrijven die vorig jaar erg veel mensen op hun stand kregen, waren ditmaal niet van de partij. Dan is het resultaat van nu denk ik gewoon prima. Waarbij uiteindelijk maar één ding telt, namelijk de kwaliteit van je gesprekken. We doen er alles aan om het kaf van het koren te scheiden. Af te meten aan de feedback die we krijgen van standhouders levert dat merkbaar resultaat op."

Ondanks de ruim tien procent lagere bezoekerscijfers melden diverse partijen goede zaken te hebben gedaan. Onder hen equipmentleverancier Jan Nijboer. ‘Hardenberg’ heeft zich volgens hem ontwikkeld tot een landelijke beurs, met publiek dat komt om zaken te doen. "Ik heb klanten gehad uit Den Helder, Zeeland, Friesland en Limburg. Wel jammer dat er merkbaar minder bezoekers en exposanten waren."

De eerstvolgende Autoprof-beurs is die in Gorinchem (3 t/m 5 februari 2015); ‘Hardenberg’ staat volgend jaar van 13 t/m 15 oktober op het programma.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding