Het drietal ondernemers treedt aan op 1 januari 2015. Eric Tak, Marco van Beek, Theo Fledderus, Henk Rotman, Egbert van Drie en Roger Keijbeck treden af.

Het nieuwe Bovag-verenigingsbestuur is de opvolger van het Bovag-hoofdbestuur. Behalve uit de drie benoemde leden bestaat het verenigingsbestuur ook uit voorzitter Bertho Eckhardt, penningmeester George Seitzinger en de beide Bovag-directeuren Peter Niesink en Bart de Vries. De voorzitters van de twaalf afdelingen, waarvan een deel traditioneel zitting had in het hoofdbestuur, versterken vanaf 1 januari 2015 de Bovag-ledenraad.

Derk de Haas (53) is DGA van de Indumij Groep, merkdealer van onder meer Renault, Nissan, Dacia en Kia met vestigingen in onder meer Breda en Dordrecht. Bij Indumij werken circa 200 mensen en het bedrijf behoort tot de top 25 dealerholdings in Nederland; Peter de Rooy (53) is mede-eigenaar en algemeen directeur van De Rooy Beheer in ’t Goy. Onderdelen van dit bedrijf zijn universeel autobedrijf De Rooy (reparatie en onderhoud van personenauto’s, bestelauto’s, truck en trailer), AVIA Tankstation de Rooy, LeaseProf Service Center de Rooy (reparatie en onderhoud voor de leasemarkt) en de Rooy Transport – Logistiek (Benelux en Europese distributie, internationaal transport, op- en overslag); Timon Rutten (37) is mede-eigenaar en founder van IBG / Hans Struijk Fietsen, een online en offline retailer van fietsen en aanverwante producten met veertien fysieke vestigingen en vier webwinkels.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding