Binnen de volledige Evenementhal-organisatie zal namelijk vanaf 2015 worden gewerkt in clusters en teams, dit om nog meer de verdieping met de branche te zoeken. Tevens biedt deze opzet Evenementenhal de mogelijkheid om nog meer een adviserende rol op zich te nemen richting de exposant.

Per branchecluster worden medewerkers apart verantwoordelijk voor respectievelijk Verkoop, Strategie en Organisatie. Die spreiding van taken moet de continuïteit binnen de Evenementenhal-organisatie nog beter garanderen en ook extern meer helderheid creëren. Om alle functies binnen de tien clusters te bezetten, worden elf nieuwe medewerkers in dienst genomen. Een aantal van hen zal meer dan voorheen op pad gaan om bij prospects in kaart te brengen wat hen beweegt om een stand te huren en hoe de beursorganisatie kan helpen die doelen te verwezenlijken. Daarbij gaat het nadrukkelijk om een bredere en op maat gemaakte dienstverlening dan puur vierkante meters verhuren.

De beurzen Autoprofessioneel & Schadeherstel komen te vallen binnen het cluster Automotive en Transport. Exposanten zullen vanaf komend jaar te maken krijgen met vier nieuwe contactpersonen: Rik Silderhuis, Melissa Ooms, Mariska Egberts en Vincent Bilanovic. De twee laatstgenoemden onderhouden de contacten in hun rol van Adviseur. Voor organisator Geert Huising is een nieuwe rol weggelegd: hij gaat per 1 januari 2015 aan de slag als Adviseur in het cluster Recreatie, Horeca, Food & Vis. Huising doorliep de Hotelschool en begon in april 2009 als manager voor de Autoprof-vakbeurzen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding