Surseance Koops meest gelezen bericht AM 2014

De surseance van Koops Furness was in 2014 met afstand het meest gelezen bericht op de website van Automobiel Management.

Sowieso domineerden de financiële perikelen en uiteindelijke ondergang van de grootmacht afgelopen jaar onze online statistieken. Alle vervolgstappen sinds de eerste melding van de problemen, op maandag 18 augustus, konden zich in een warme belangstelling verheugen.

Logisch, want de branche was nog maar net bekomen van de schrik die enkele maanden eerder was ontstaan. Op 25 maart bleek dat een andere grote marktpartij – Pouw Automotive – definitief kopje onder was gegaan. Het faillissement van Pouw Automotive en de afwikkeling ervan waren goed voor vele clicks, net als onze maandelijkse overzichten van faillissementen in de Nederlandse automotive branche.

In het hieronder geplaatste overzicht van de best bekeken berichten is bewust per onderwerp maar één artikel geplaatst – om te voorkomen dat alleen Koops en Pouw genoemd zouden worden in de ranglijst. Daardoor kunnen we u bijvoorbeeld melden dat ook de Fiat 500-actie van LeasePlan en de MediaMarkt, de overname van grossiers door Sator-LKQ en de 1 aprilgrap van Autoveiling.nl toppers waren in onze webstatistieken. En, niet geheel verrassend, het bericht over de nieuwe Pirelli-kalender.

Al met al ziet de top tien van AM online in 2014 er als volgt uit:

1: Surseance voor Koops Furness 

2: Fransen vinden oldtimerschat

3: Ruim 1000 orders Fiat 500-actie

4: Volop fetish in Pirelli-kalender

5: Pouw Automotive Groep failliet

6: Dertig faillissementen in maart  

7: Beste 1 april-grap van Autoveiling.nl  

8: Sator-LKQ neemt vijf grossiers over

9: Frits Kroymans niet aansprakelijk voor faillissement

10: Mes in bestuur van Pon Holdings

 

Surseance Koops meest gelezen bericht AM 2014 - Automobielmanagement.nl

Surseance Koops meest gelezen bericht AM 2014

De surseance van Koops Furness was in 2014 met afstand het meest gelezen bericht op de website van Automobiel Management.

Sowieso domineerden de financiële perikelen en uiteindelijke ondergang van de grootmacht afgelopen jaar onze online statistieken. Alle vervolgstappen sinds de eerste melding van de problemen, op maandag 18 augustus, konden zich in een warme belangstelling verheugen.

Logisch, want de branche was nog maar net bekomen van de schrik die enkele maanden eerder was ontstaan. Op 25 maart bleek dat een andere grote marktpartij – Pouw Automotive – definitief kopje onder was gegaan. Het faillissement van Pouw Automotive en de afwikkeling ervan waren goed voor vele clicks, net als onze maandelijkse overzichten van faillissementen in de Nederlandse automotive branche.

In het hieronder geplaatste overzicht van de best bekeken berichten is bewust per onderwerp maar één artikel geplaatst – om te voorkomen dat alleen Koops en Pouw genoemd zouden worden in de ranglijst. Daardoor kunnen we u bijvoorbeeld melden dat ook de Fiat 500-actie van LeasePlan en de MediaMarkt, de overname van grossiers door Sator-LKQ en de 1 aprilgrap van Autoveiling.nl toppers waren in onze webstatistieken. En, niet geheel verrassend, het bericht over de nieuwe Pirelli-kalender.

Al met al ziet de top tien van AM online in 2014 er als volgt uit:

1: Surseance voor Koops Furness 

2: Fransen vinden oldtimerschat

3: Ruim 1000 orders Fiat 500-actie

4: Volop fetish in Pirelli-kalender

5: Pouw Automotive Groep failliet

6: Dertig faillissementen in maart  

7: Beste 1 april-grap van Autoveiling.nl  

8: Sator-LKQ neemt vijf grossiers over

9: Frits Kroymans niet aansprakelijk voor faillissement

10: Mes in bestuur van Pon Holdings