Grote brand bij Koni Oud-Beijerland (filmpje)

Bij schokbrekerfabrikant Koni in Oud-Beijerland is vanochtend brand uitgebroken. Dat meldt RTV Rijnmond.

Het vuur bij Koni werd even na zeven uur ontdekt aan de achterkant van de productiehallen. De brandweer is gezien de grote omvang van de brand aanwezig met veel materieel en krijgt ondersteuning van korpsen uit aangrenzende plaatsen. Doel zou zijn om te voorkomen dat het vuur vanuit de kantoorruimte overslaat naar de productieruimten. Gezien het vroege tijdstip waarop de brand ontstond zouden er geen mensen in het pand aanwezig zijn geweest.

 

Grote brand bij Koni Oud-Beijerland (filmpje) - Automobielmanagement.nl

Grote brand bij Koni Oud-Beijerland (filmpje)

Bij schokbrekerfabrikant Koni in Oud-Beijerland is vanochtend brand uitgebroken. Dat meldt RTV Rijnmond.

Het vuur bij Koni werd even na zeven uur ontdekt aan de achterkant van de productiehallen. De brandweer is gezien de grote omvang van de brand aanwezig met veel materieel en krijgt ondersteuning van korpsen uit aangrenzende plaatsen. Doel zou zijn om te voorkomen dat het vuur vanuit de kantoorruimte overslaat naar de productieruimten. Gezien het vroege tijdstip waarop de brand ontstond zouden er geen mensen in het pand aanwezig zijn geweest.