Koopman versterkt managementteam met Lou Jedeloo

Koopman Logistics Group heeft per 1 januari 2015 Lou Jedeloo benoemd tot Director International Business.

Hij gaat de onderneming gaan positioneren bij leasemaatschappijen, grote fleetowners en autofabrikanten. Na zijn studie Business Economics in Maastricht en Bergamo werkte Jedeloo onder meer voor Mercedes-Benz Nederland en AkzoNobel. Daarnaast was hij zelfstandig ondernemer. Zijn automotive-ervaring is vooral gericht op marketing, internationaal accountmanagement en het versterken van merkidentiteit. Binnen Koopman Logistics Group zal Jedeloo deel uitmaken van het managementteam.

Koopman Logistics Group heeft vestigingen in Noordhorn, Nijkerk, Amsterdam, Born en Hoogezand. Ze zegt de grootste speler in de Benelux te zijn op het gebied van autotransport, opslag van voertuigen en aanvullende diensten op het gebied van voertuighandling. Klanten zijn onder meer auto-importeurs, leasemaatschappijen en autoverhuurbedrijven. Sinds de overname van het Duitse Möhlmann telt Koopman Logistics Group zo’n negenhonderd werknemers. De jaaromzet bedraagt ongeveer 120 miljoen euro.

Koopman versterkt managementteam met Lou Jedeloo - Automobielmanagement.nl

Koopman versterkt managementteam met Lou Jedeloo

Koopman Logistics Group heeft per 1 januari 2015 Lou Jedeloo benoemd tot Director International Business.

Hij gaat de onderneming gaan positioneren bij leasemaatschappijen, grote fleetowners en autofabrikanten. Na zijn studie Business Economics in Maastricht en Bergamo werkte Jedeloo onder meer voor Mercedes-Benz Nederland en AkzoNobel. Daarnaast was hij zelfstandig ondernemer. Zijn automotive-ervaring is vooral gericht op marketing, internationaal accountmanagement en het versterken van merkidentiteit. Binnen Koopman Logistics Group zal Jedeloo deel uitmaken van het managementteam.

Koopman Logistics Group heeft vestigingen in Noordhorn, Nijkerk, Amsterdam, Born en Hoogezand. Ze zegt de grootste speler in de Benelux te zijn op het gebied van autotransport, opslag van voertuigen en aanvullende diensten op het gebied van voertuighandling. Klanten zijn onder meer auto-importeurs, leasemaatschappijen en autoverhuurbedrijven. Sinds de overname van het Duitse Möhlmann telt Koopman Logistics Group zo’n negenhonderd werknemers. De jaaromzet bedraagt ongeveer 120 miljoen euro.