De prijs is een beloning voor het Automotive Lead Management Systeem en Lead Handling platform. Het is voor het eerst dat een Nederlandse website een AWA award wint.

Het Automotive Internet Lead Management Systeem wordt door Nieuweautokopen.nl in combinatie met de BDC-afdeling aangeboden aan dealerbedrijven, automotive holdings en importeurs. Het stelt de dealers in staat om hun online- en call leads te beheren en efficiënt op te volgen. Diverse pilots met dealers en importeurs hebben volgens Nieuweautkopen.nl een aantoonbare hogere conversie opgeleverd.

De Automotive Website Awards zijn een jaarlijks terugkerend evenement, georganiseerd door PCG Consulting. De prijzen worden uitgereikt aan in totaal 36 automotive websites en technologische producten in diverse categorieën, zoals websiteplatforms, mobiele Websites, CRM en social media. Nieuweautokopen.nl werd vorige week overgenomen door Marktplaats.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding