Marijn Caniëls won de speciale prijs voor designstudenten, een stageplaats bij designstudio Piet Boon. De drie winnende designs zijn nog tot en met zondag 8 februari 2015 te bewonderen voor het schip de SS Rotterdam, de locatie waar OBJECT Rotterdam dit jaar gehouden wordt. Daarna mogen de drie winnaars drie maanden lang rondrijden in een Range Rover Evoque in hun zelf ontworpen design.  

‘Design Your Evoque’

Land Rover organiseerde de ‘Design Your Evoque’-wedstrijd om de waaier aan personalisatiemogelijkheden van de Range Rover Evoque extra kleur te geven. Het Nederlandse publiek en designers werden uitgedaagd om de Range Rover Evoque in een nieuw designjasje te steken. Op de Land Rover Nederland Facebook pagina stond bijna drie maanden lang een design tool waarmee iedereen zijn of haar creativiteit kon uiten. Uiteindelijk zijn er 650 unieke designs ingestuurd en hebben meer dan tweeduizend mensen gestemd op hun favoriete design. Uit de toptwintig van ontwerpen met de meeste stemmen koos de jury, bestaande uit Piet Boon, één van Nederlands bekendste designers, Rahi Rezvani, wereldberoemd topfotograaf en Vincent Moleveld, oprichter Online Galerij, de drie winnaars.