Koos van der Boon gaat aan de slag als Business Development Manager. In die rol gaat hij zich richten op een haalbaarheidsstudie naar een nieuw afzetgebied voor de diverse bedrijfsactiviteiten van de dienstverlener. Van der Boon heeft 23 jaar ervaring in de branche, met Koops-Furness als meest recente werkgever. Hier hield hij zich als lid van de directie vooral bezig hield met de after-sales afdelingen van alle dealerbedrijven (vijftien vestigingen). Daarvoor was hij onder meer directeur bij de bedrijfswagentak van Mercedes-Benz.

Fred Hoogewoning is nu aangesteld als Commercieel Directeur. Hij gaat bij VDS invulling geven aan het verbeteren en uitbreiden van de commerciële activiteiten van alle werkmaatschappijen binnen de groep.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding