Visser is al bijna twintig jaar actief in de carwashindustrie, ook buiten Nederland. Gezien zijn expertise op het gebied van onderzoek, doorrekenen en ontwikkelen van grote carwashbedrijven gaat hij voor BOB Autowas nieuwe locaties opzetten en managen. Vanwege zijn ervaring met carwashfranchise- en marketingconcepten is Visser inmiddels ook aangesteld als lid van de Bovag-commissie Promotie Autowassen.

Jeroen Visser werkte van 2001 t/m 2006 als exportmanager van Rowafil Waterrecycling. Van 2005 tot 2011 stuurde hij als General Manager de onderneming Saarloos Automotive Equipment aan.  Daarna was hij tot en met eind vorig jaar Sales Director van iClean Carwash Technologies en Rowafil Manufacturing division.

BOB Autowas is een private wasstratenconcept en eigendom van Mark de Graaf, voormalig eigenaar van ACE Carwash Systems. BOB Autowas heeft vestigingen in Schiedam, Rotterdam, Dordrecht, Delft en op Curaçao.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding