Anton Rietveld naar VakNieuws Media

Met ingang van 1 april 2015 is Anton Rietveld vennoot in VakNieuws Media.

Rietveld (54) was eerder manager sales voor Bovagkrant bij de uitgevers RAI Langfords en Motion Press. Voor die tijd werkte hij in diverse commerciële functies bij Wegener Media, Wegener Grafische Groep en Tijl Offset.

VakNieuws Media is in 2014 opgezet door Freek van Leeuwen, die eerder hoofdredacteur was van Bovagkrant en redacteur van onder meer Bovagkrant en Automotive. VakNieuws Media is als bureau voor communicatieadvies actief in de autobranche. "We richten ons daarbij vooral op business-to-business communicatie", zegt Anton Rietveld. "Er zijn in de autobranche veel bedrijven actief die een mooi product leveren, maar die geen kans zien om dat aan de markt te vertellen."

Behalve met communicatieadvies is VakNieuws Media ook actief als uitgever van de websites Modelautokrant.nl en Oldtimerblog.nl.

Anton Rietveld naar VakNieuws Media - Automobielmanagement.nl

Anton Rietveld naar VakNieuws Media

Met ingang van 1 april 2015 is Anton Rietveld vennoot in VakNieuws Media.

Rietveld (54) was eerder manager sales voor Bovagkrant bij de uitgevers RAI Langfords en Motion Press. Voor die tijd werkte hij in diverse commerciële functies bij Wegener Media, Wegener Grafische Groep en Tijl Offset.

VakNieuws Media is in 2014 opgezet door Freek van Leeuwen, die eerder hoofdredacteur was van Bovagkrant en redacteur van onder meer Bovagkrant en Automotive. VakNieuws Media is als bureau voor communicatieadvies actief in de autobranche. "We richten ons daarbij vooral op business-to-business communicatie", zegt Anton Rietveld. "Er zijn in de autobranche veel bedrijven actief die een mooi product leveren, maar die geen kans zien om dat aan de markt te vertellen."

Behalve met communicatieadvies is VakNieuws Media ook actief als uitgever van de websites Modelautokrant.nl en Oldtimerblog.nl.