Uniek aan de klassiekerveiling is dat zowel particulieren als handelaren auto’s kunnen inbrengen, maar ook kunnen kopen. Dat maakt de mix van te veilen auto’s niet alleen interessant, maar vooral heel divers. Alle soorten klassiekers, van relatief jong tot stokoud, en in alle prijsklassen staan op het terrein en worden op zaterdag 11 april vanaf 12.00 uur één voor één afgehamerd.

Belegging

Iede Aukema, directeur van BCA Autoveiling: ‘We kiezen bewust voor deze opzet om particuliere en bedrijfsmatige kopers en verkopers bijeen te brengen. Zo kunnen we een  mooie mix van auto’s en prijzen presenteren. We verwachten veel belangstelling, mede omdat veel mensen zich momenteel realiseren dat de juiste klassieke auto een interessante belegging kan zijn. Het aanbod van goede auto’s wordt immers niet groter en de prijzen blijven daarom stijgen. Kortom, een klassieker van 5.000 of van 50.000 euro biedt plezier en kan een verstandige aankoop zijn.’

Inbrengen

Wie zijn auto op de veiling wil verkopen kan ‘m na aanmelding van 6 april tot 10 april 12.00 uur in Barneveld afleveren. Op zaterdag 11 april zijn de klassiekers vanaf  9.00 uur te bekijken, waarna de veiling start om 12.00 uur. De veiling is gratis toegankelijk, ook voor geïnteresseerden zonder directe koopintentie.

Meer informatie via: www.bca-autoveiling.nl/klassiekerveiling

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding