Flexcar Express van XXImo: auto binnen twee uur

Mobiliteitsdienstverlener XXImo introduceert voor de zakelijke reiziger het autohuurconcept Flexcar Express.

Het bedrijf spreekt van ‘de Spotify onder het autohuren’ voor wie een korte periode een auto nodig heeft, variërend van een halve dag tot drie maanden. Binnen twee uur staat de auto (zeven klassen, van Hyundai I10 tot Mercedes E) voor de deur of op een andere praktische locatie, zoals het NS-station of de luchthaven. De auto wordt ook weer opgehaald op een door de XXImo-kaarthouder te kiezen locatie. Via de XXImo-mobiliteitskaart rekenen de door hun bedrijf gemachtigde gebruikers direct af. De gemaakte kosten komen op de verzamelfactuur, die door de werkgever ook is te gebruiken voor de btw-opgave.

 

Flexcar Express van XXImo: auto binnen twee uur - Automobielmanagement.nl

Flexcar Express van XXImo: auto binnen twee uur

Mobiliteitsdienstverlener XXImo introduceert voor de zakelijke reiziger het autohuurconcept Flexcar Express.

Het bedrijf spreekt van ‘de Spotify onder het autohuren’ voor wie een korte periode een auto nodig heeft, variërend van een halve dag tot drie maanden. Binnen twee uur staat de auto (zeven klassen, van Hyundai I10 tot Mercedes E) voor de deur of op een andere praktische locatie, zoals het NS-station of de luchthaven. De auto wordt ook weer opgehaald op een door de XXImo-kaarthouder te kiezen locatie. Via de XXImo-mobiliteitskaart rekenen de door hun bedrijf gemachtigde gebruikers direct af. De gemaakte kosten komen op de verzamelfactuur, die door de werkgever ook is te gebruiken voor de btw-opgave.