Waeco AirCon Service werkt samen met KwikFit

Waeco AirCon Service van Dometic Benelux gaat vanaf medio april de aircoservicestations van alle 180 Nederlandse KwikFit-vestigingen onderhouden, repareren en waar nodig vervangen.

Om de monteurs te kunnen opleiden, is het KwikFit-trainingscentrum in Harderwijk uitgerust met een aantal Waeco airconditioning servicestations. Ook biedt Dometic Benelux servicecontracten met eventueel verlengde garantie, zegt aftersales directeur Toon Snoeren. "Werkplaatsen verdienen hun geld met aircoservice vooral in de zomer. In deze periode is het aantal servicedoorgangen het grootst. Als een servicestation op dat moment een storing krijgt, is dat meestal een groot probleem. In het verleden werd onze helpdesk dan platgebeld met het verzoek om onderhoud of reparatie."

Het Waeco AirCon Service netwerk van Dometic Benelux B.V. is regionaal vertegenwoordigd. "We hebben onze eigen servicedienst en werken daarnaast samen met A.T.G. en Cooldrive", aldus Snoeren. Eén keer per jaar service kost 258 euro (excl. BTW). Daarvoor komt de servicedienst bij de klant voorrijden en zijn alle benodigde onderhoudsartikelen inbegrepen.

Waeco AirCon Service werkt samen met KwikFit - Automobielmanagement.nl

Waeco AirCon Service werkt samen met KwikFit

Waeco AirCon Service van Dometic Benelux gaat vanaf medio april de aircoservicestations van alle 180 Nederlandse KwikFit-vestigingen onderhouden, repareren en waar nodig vervangen.

Om de monteurs te kunnen opleiden, is het KwikFit-trainingscentrum in Harderwijk uitgerust met een aantal Waeco airconditioning servicestations. Ook biedt Dometic Benelux servicecontracten met eventueel verlengde garantie, zegt aftersales directeur Toon Snoeren. "Werkplaatsen verdienen hun geld met aircoservice vooral in de zomer. In deze periode is het aantal servicedoorgangen het grootst. Als een servicestation op dat moment een storing krijgt, is dat meestal een groot probleem. In het verleden werd onze helpdesk dan platgebeld met het verzoek om onderhoud of reparatie."

Het Waeco AirCon Service netwerk van Dometic Benelux B.V. is regionaal vertegenwoordigd. "We hebben onze eigen servicedienst en werken daarnaast samen met A.T.G. en Cooldrive", aldus Snoeren. Eén keer per jaar service kost 258 euro (excl. BTW). Daarvoor komt de servicedienst bij de klant voorrijden en zijn alle benodigde onderhoudsartikelen inbegrepen.