Peugeot Citroën blaast zijn historie nieuw leven in

PSA Peugeot Citroën heeft plannen bekend gemaakt om de ‘heritage’ van de drie merken te ontwikkelen.

Heritage betreft de geschiedenis van Peugeot Citroën met zijn merken, producten en industriële en technologische expertise. Het is een manier om het verleden te behouden en laat de diverse facetten van de identiteit van de groep zien van de merken Peugeot, Citroën en DS. Men bouwt verder op het bestaande Aventure Peugeot associatie, die meer dan dertig jaar geleden is opgericht, door de twee andere merken eraan toe te voegen. Daarmee blaast PSA nieuw leven in het behoud van zijn geschiedenis en van zijn merken door de nieuwe associatie met de naam Aventure Peugeot Citroën DS.

De associatie zal trouw blijven aan de verschillende identiteiten door verder te gaan met de organisatie van speciale evenementen voor het publiek en voor auto-enthousiasten onder de labels Aventure Peugeot, Citroën Heritage en DS Collection.  Xavier Peugeot,  de huidige president van Aventure Peugeot en de chef van product planning bij Citroën, zal ook president zijn van de nieuwe associatie.

PSA Peugeot Citroën laat zijn betrokkenheid bij het project zien door  het toetreden van zowel topman Carlos Tavares en Xavier Chéreau, de baas van Human Resource van PSA, in het bestuur. Bovendien heeft men financiering voor meerdere jaren toegezegd. Carlos Tavares:  "Het succes van een merk ligt in de kracht van zijn geschiedenis dus we moeten zorg hebben voor onze roots om onze toekomst te kunnen opbouwen."    

 

 

 

Peugeot Citroën blaast zijn historie nieuw leven in - Automobielmanagement.nl

Peugeot Citroën blaast zijn historie nieuw leven in

PSA Peugeot Citroën heeft plannen bekend gemaakt om de ‘heritage’ van de drie merken te ontwikkelen.

Heritage betreft de geschiedenis van Peugeot Citroën met zijn merken, producten en industriële en technologische expertise. Het is een manier om het verleden te behouden en laat de diverse facetten van de identiteit van de groep zien van de merken Peugeot, Citroën en DS. Men bouwt verder op het bestaande Aventure Peugeot associatie, die meer dan dertig jaar geleden is opgericht, door de twee andere merken eraan toe te voegen. Daarmee blaast PSA nieuw leven in het behoud van zijn geschiedenis en van zijn merken door de nieuwe associatie met de naam Aventure Peugeot Citroën DS.

De associatie zal trouw blijven aan de verschillende identiteiten door verder te gaan met de organisatie van speciale evenementen voor het publiek en voor auto-enthousiasten onder de labels Aventure Peugeot, Citroën Heritage en DS Collection.  Xavier Peugeot,  de huidige president van Aventure Peugeot en de chef van product planning bij Citroën, zal ook president zijn van de nieuwe associatie.

PSA Peugeot Citroën laat zijn betrokkenheid bij het project zien door  het toetreden van zowel topman Carlos Tavares en Xavier Chéreau, de baas van Human Resource van PSA, in het bestuur. Bovendien heeft men financiering voor meerdere jaren toegezegd. Carlos Tavares:  "Het succes van een merk ligt in de kracht van zijn geschiedenis dus we moeten zorg hebben voor onze roots om onze toekomst te kunnen opbouwen."