Koni start bouw nieuw kantoor in Oud-Beijerland

De bouw van het nieuwe kantoorgebouw van schokdemperfabrikant Koni is begonnen. Afgelopen januari heeft een brand het oude pand grotendeels vernietigd.

Gelukkig sloeg het vuur toen niet over naar de fabriek maar die liep wel  waterschade op.  De productie was binnen zes dagen na de brand weer operationeel.  Inmiddels zijn er zes maanden voorbij en is de constructie van de nieuwbouw van het kantoorpand begonnen.  Directeur Mauro Salini van de KONI Groep en plant manager Jeroen den Haan waren aanwezig bij het slaan van de eerste paal.  Salini: "Wij streven ernaar het nieuwe gebouw voor de kerst dit jaar te openen. "

Koni in Oud-Beijerland heeft meer dan honderdvijftig jaar ervaring op het gebied van schokdempers. Koni is actief op alle continenten waar de dempers worden geleverd door een groot aantal lokale distributeurs. Koni ontwikkelt, produceert en verkoopt hydraulische schokdempers en systemen voor straat- en raceauto’s, bussen, vrachtwagens, trailers, treinen, defensievoertuigen en industriële toepassingen. KoniI is onderdeel van ITT, een wereldwijd opererende  industriële onderneming.

    

 

Koni start bouw nieuw kantoor in Oud-Beijerland - Automobielmanagement.nl

Koni start bouw nieuw kantoor in Oud-Beijerland

De bouw van het nieuwe kantoorgebouw van schokdemperfabrikant Koni is begonnen. Afgelopen januari heeft een brand het oude pand grotendeels vernietigd.

Gelukkig sloeg het vuur toen niet over naar de fabriek maar die liep wel  waterschade op.  De productie was binnen zes dagen na de brand weer operationeel.  Inmiddels zijn er zes maanden voorbij en is de constructie van de nieuwbouw van het kantoorpand begonnen.  Directeur Mauro Salini van de KONI Groep en plant manager Jeroen den Haan waren aanwezig bij het slaan van de eerste paal.  Salini: "Wij streven ernaar het nieuwe gebouw voor de kerst dit jaar te openen. "

Koni in Oud-Beijerland heeft meer dan honderdvijftig jaar ervaring op het gebied van schokdempers. Koni is actief op alle continenten waar de dempers worden geleverd door een groot aantal lokale distributeurs. Koni ontwikkelt, produceert en verkoopt hydraulische schokdempers en systemen voor straat- en raceauto’s, bussen, vrachtwagens, trailers, treinen, defensievoertuigen en industriële toepassingen. KoniI is onderdeel van ITT, een wereldwijd opererende  industriële onderneming.