Topman Krüger van BMW onwel tijdens presentatie IAA

Op de IAA Frankfurt is vanochtend ceo Harald Krüger van de BMW Group kort na aanvang van zijn presentatie in elkaar gezakt op het podium. Hij werd afgevoerd naar de medische dienst van de autobeurs.

Tijdens de generale repetitie was er gisteren nog niets aan de hand, vertelt AM-verslaggever Hemmes. "Alles ging toen goed, hij oogde ontspannen en opgewekt volgens zijn persoonlijk assistent. Maar vanmorgen bij de presentatie hijgde hij al vanaf de eerste zin, vond ik. En eigenlijk meteen erna ging hij van z’n stokje."

Toegesnelde omstanders hielpen Krüger overeind en leidden hem weg. BMW heeft geen verklaring over de kwestie uitgegeven. Hemmes: "De presentatie is gewoon afgebroken. Er is verder niets medegedeeld, ook niet door Peter Schwarzenbauer (lid Raad van Bestuur) tijdens de presentatie van Mini kort erna."

Alle afspraken van Krüger zijn afgezegd. Een woordvoerder van BMW: "De artsen hebben besloten – en wij ook – dat hij naar huis gaat om te herstellen." Van iets ernstigs zou geen sprake zijn. "Ik denk dat een paar dingen bij elkaar is gekomen." Harald Krüger (49) is sinds mei van dit jaar de ceo van de BMW Group. Hij volgde Norbert Reithofer op. 

Topman Krüger van BMW onwel tijdens presentatie IAA - Automobielmanagement.nl

Topman Krüger van BMW onwel tijdens presentatie IAA

Op de IAA Frankfurt is vanochtend ceo Harald Krüger van de BMW Group kort na aanvang van zijn presentatie in elkaar gezakt op het podium. Hij werd afgevoerd naar de medische dienst van de autobeurs.

Tijdens de generale repetitie was er gisteren nog niets aan de hand, vertelt AM-verslaggever Hemmes. "Alles ging toen goed, hij oogde ontspannen en opgewekt volgens zijn persoonlijk assistent. Maar vanmorgen bij de presentatie hijgde hij al vanaf de eerste zin, vond ik. En eigenlijk meteen erna ging hij van z’n stokje."

Toegesnelde omstanders hielpen Krüger overeind en leidden hem weg. BMW heeft geen verklaring over de kwestie uitgegeven. Hemmes: "De presentatie is gewoon afgebroken. Er is verder niets medegedeeld, ook niet door Peter Schwarzenbauer (lid Raad van Bestuur) tijdens de presentatie van Mini kort erna."

Alle afspraken van Krüger zijn afgezegd. Een woordvoerder van BMW: "De artsen hebben besloten – en wij ook – dat hij naar huis gaat om te herstellen." Van iets ernstigs zou geen sprake zijn. "Ik denk dat een paar dingen bij elkaar is gekomen." Harald Krüger (49) is sinds mei van dit jaar de ceo van de BMW Group. Hij volgde Norbert Reithofer op.