Juiste follow-up klanten met Evenementenhal App

Om óók na de beurs in contact te blijven met de bezoekers van Autoprof Hardenberg (13, 14 en 15 oktober) heeft Evenementenhal een speciale app ontwikkeld.

Met de app kunnen exposanten alle informatie over een lead direct vastleggen – is die bezoeker een beslisser, is er een koopbehoefte, wat is de gewenste opvolging? Verder kunnen gebruikers via de app toegang krijgen tot informatie over de deelnemers, plattegrond, het beursprogramma en het allerlaatste beursnieuws. Tijdens Autoprof 2015 staan hostessen klaar om exposanten en bezoekers te helpen met vragen over de Evenementenhal App.

Honderdvijftig exposanten

De zestiende editie van Auto Professioneel & Schadeherstel Hardenberg gaat dinsdag van start. Er doen ruim honderdvijftig exposanten aan mee, afkomstig uit alle segmenten van de automotive branche. Van de partij zijn onder meer de grossiers Brezan, AD Benelux, Vrooam en Group Auto, maar ook andere oude bekenden als Snap-On Tools, CBX Nederland, Dabrav BVBA, Denso Europe, EPS Automotive, Eurol, JN Testapparatuur, MSH Equipment, Overlander en Rema Tip Top Nederland. De beur is geopend van 15.00 tot 22.00 uur en kent een groot regionaal bereik onder automotive- en schadeherstelprofessionals in Noordoost-Nederland. "Het is bovendien een netwerkevenement waar bezoekers vertrouwde gezichten terugzien, maar ook nieuw zakelijk potentieel ontmoet", aldus organisatoren Mariska Egberts en Vincent Bilanovic. Voor Noordoost-Nederland vormt Autoprof het enige platform waar de gehele automotive branche samenkomt. "Deze unieke aantrekkingskracht zorgt dat zowel regionale ondernemers als kopstukken van landelijke organisaties de weg vinden naar deze vakbeurs", zegt Bilanovic.

Technisch Theater

Onder de noemer Technisch Theater worden dagelijks vijf presentaties gehouden. Het is voor de tweede keer dat een dergelijke reeks infosessies deel uitmaakt van de vakbeurs. Het programma bestaat uit lezingen door vertegenwoordigers van Snap On Tools, Bearlok Benelux B.V., Eurol, Valeo en Philips. De volgende onderwerpen passeren de revue: presentatie over MotorVac versnellingsbakkenspoelers/reinigers en EGR reinigingssystemen van het Snap On motorvac, versnellingsbak op slot zetten, diverse oliesoorten, super chargers en Led verlichting en voertuigen. Er is een vrije inloop, vooraf aanmelden is dus niet nodig. Plaats van handeling is hal 4.

Meer informatie over de beurs en aanvraag gratis e-tickets: www.evenementenhal.nl/autoprof-hb

 

Juiste follow-up klanten met Evenementenhal App - Automobielmanagement.nl

Juiste follow-up klanten met Evenementenhal App

Om óók na de beurs in contact te blijven met de bezoekers van Autoprof Hardenberg (13, 14 en 15 oktober) heeft Evenementenhal een speciale app ontwikkeld.

Met de app kunnen exposanten alle informatie over een lead direct vastleggen – is die bezoeker een beslisser, is er een koopbehoefte, wat is de gewenste opvolging? Verder kunnen gebruikers via de app toegang krijgen tot informatie over de deelnemers, plattegrond, het beursprogramma en het allerlaatste beursnieuws. Tijdens Autoprof 2015 staan hostessen klaar om exposanten en bezoekers te helpen met vragen over de Evenementenhal App.

Honderdvijftig exposanten

De zestiende editie van Auto Professioneel & Schadeherstel Hardenberg gaat dinsdag van start. Er doen ruim honderdvijftig exposanten aan mee, afkomstig uit alle segmenten van de automotive branche. Van de partij zijn onder meer de grossiers Brezan, AD Benelux, Vrooam en Group Auto, maar ook andere oude bekenden als Snap-On Tools, CBX Nederland, Dabrav BVBA, Denso Europe, EPS Automotive, Eurol, JN Testapparatuur, MSH Equipment, Overlander en Rema Tip Top Nederland. De beur is geopend van 15.00 tot 22.00 uur en kent een groot regionaal bereik onder automotive- en schadeherstelprofessionals in Noordoost-Nederland. "Het is bovendien een netwerkevenement waar bezoekers vertrouwde gezichten terugzien, maar ook nieuw zakelijk potentieel ontmoet", aldus organisatoren Mariska Egberts en Vincent Bilanovic. Voor Noordoost-Nederland vormt Autoprof het enige platform waar de gehele automotive branche samenkomt. "Deze unieke aantrekkingskracht zorgt dat zowel regionale ondernemers als kopstukken van landelijke organisaties de weg vinden naar deze vakbeurs", zegt Bilanovic.

Technisch Theater

Onder de noemer Technisch Theater worden dagelijks vijf presentaties gehouden. Het is voor de tweede keer dat een dergelijke reeks infosessies deel uitmaakt van de vakbeurs. Het programma bestaat uit lezingen door vertegenwoordigers van Snap On Tools, Bearlok Benelux B.V., Eurol, Valeo en Philips. De volgende onderwerpen passeren de revue: presentatie over MotorVac versnellingsbakkenspoelers/reinigers en EGR reinigingssystemen van het Snap On motorvac, versnellingsbak op slot zetten, diverse oliesoorten, super chargers en Led verlichting en voertuigen. Er is een vrije inloop, vooraf aanmelden is dus niet nodig. Plaats van handeling is hal 4.

Meer informatie over de beurs en aanvraag gratis e-tickets: www.evenementenhal.nl/autoprof-hb