Marco Nederveen manager Europese groei XXImo

Marco Nederveen begint op 1 november bij mobiliteitsprovider XXImo als Manager European Business Development.

Nederveen heeft voorheen diverse internationale managementfuncties bekleed in de autoleasewereld. Op zijn nieuwe plek wordt hij het eerste aanspreekpunt voor de verdere internationale uitrol van het bedrijf dat mikt op de zakelijke reiziger. Op dit moment is XXImo actief in Nederland en België. De ambitie om snel verder uit te breiden in Europa krijgt om te beginnen in Duitsland gestalte.

Marco Nederveen (46) startte zijn loopbaan bij Auto Lease Holland. Daarna werkte hij onder meer als Manager International Sales bij ING Car Lease International en als Manager International Strategy & Business Development bij Alphabet International, de multi-brand leasedochter van de BMW Group.  Nederveen was laatstelijk Director Consulting bij adviesbureau Frost & Sullivan in Londen, waar hij zich met name richtte op de sector Automotive & Transportation.

 

 

Marco Nederveen manager Europese groei XXImo - Automobielmanagement.nl

Marco Nederveen manager Europese groei XXImo

Marco Nederveen begint op 1 november bij mobiliteitsprovider XXImo als Manager European Business Development.

Nederveen heeft voorheen diverse internationale managementfuncties bekleed in de autoleasewereld. Op zijn nieuwe plek wordt hij het eerste aanspreekpunt voor de verdere internationale uitrol van het bedrijf dat mikt op de zakelijke reiziger. Op dit moment is XXImo actief in Nederland en België. De ambitie om snel verder uit te breiden in Europa krijgt om te beginnen in Duitsland gestalte.

Marco Nederveen (46) startte zijn loopbaan bij Auto Lease Holland. Daarna werkte hij onder meer als Manager International Sales bij ING Car Lease International en als Manager International Strategy & Business Development bij Alphabet International, de multi-brand leasedochter van de BMW Group.  Nederveen was laatstelijk Director Consulting bij adviesbureau Frost & Sullivan in Londen, waar hij zich met name richtte op de sector Automotive & Transportation.