Interviews AM-eindejaarspecial Oliebollen 2015

De dagen worden korter, de tijd van tradities dient zich aan – zo ook die van AM’s eindejaarspecial ‘Oliebollen’.

Achter de schermen is de organisatie alweer bezig met de voorbereiding. Traditioneel biedt de vuistdikke Oliebollen-bijlage een podium aan mensen uit de Nederlandse autobranche. Tijdens een gesprek met een van de AM-redacteuren kunnen ze hun eigen boodschap uitdragen, terugblikken op 2015, vooruitblikken op 2016 of andere aankondigingen doen. Dat gebeurt op een zelf te bepalen dag in de periode 16 t/m 20 november en 23 t/m 27 november (behalve de 24e).

Plaats van handeling is weer hotel-restaurant de Lunterse Boer te Lunteren. De bijlage verschijnt medio december.

Over tradities gesproken: de organisatie van AM Oliebollen, inclusief de tarieven, is wederom in handen van accountmanager Joop Sluiter. Hij is telefonisch te bereiken via 06-53374234 of 0570-504376 of per e-mail via j.sluiter@mybusinessmedia.nl

Interviews AM-eindejaarspecial Oliebollen 2015 - Automobielmanagement.nl

Interviews AM-eindejaarspecial Oliebollen 2015

De dagen worden korter, de tijd van tradities dient zich aan – zo ook die van AM’s eindejaarspecial ‘Oliebollen’.

Achter de schermen is de organisatie alweer bezig met de voorbereiding. Traditioneel biedt de vuistdikke Oliebollen-bijlage een podium aan mensen uit de Nederlandse autobranche. Tijdens een gesprek met een van de AM-redacteuren kunnen ze hun eigen boodschap uitdragen, terugblikken op 2015, vooruitblikken op 2016 of andere aankondigingen doen. Dat gebeurt op een zelf te bepalen dag in de periode 16 t/m 20 november en 23 t/m 27 november (behalve de 24e).

Plaats van handeling is weer hotel-restaurant de Lunterse Boer te Lunteren. De bijlage verschijnt medio december.

Over tradities gesproken: de organisatie van AM Oliebollen, inclusief de tarieven, is wederom in handen van accountmanager Joop Sluiter. Hij is telefonisch te bereiken via 06-53374234 of 0570-504376 of per e-mail via j.sluiter@mybusinessmedia.nl