Van 09.00 tot 21.00 uur komen er duizend personenwagens onder de hamer, elke 45 seconden een auto. De Megaveiling is toegankelijk voor bedrijven en particulieren en de dag wordt omkleed met acties, waaronder mooie prijzen voor iedereen die op die dag een auto koopt. 
Niet eerder veilde BCA duizend auto’s op één dag: dinsdag 29 december wordt daarom naast een groot feest voor jong en oud ook een race naar een record.  Iede Aukema, algemeen directeur van BCA Autoveiling: "Het begint inmiddels traditie te worden om elk kalenderjaar af te sluiten met de Megaveiling. Dit jaar is de veiling door zijn omvang extra bijzonder want nooit gingen er zo veel personenauto’s op een dag onder de hamer. Voor potentiële kopers is de Megaveiling door het grote aanbod, de sfeer en de mooie prijzen extra interessant, onze organisatie kan zich van zijn beste kant laten zien en wederom aantonen dat geen veilingklus te groot is voor BCA Autoveiling."

De laatste dinsdag van dit jaar belooft dus een drukke dag te worden. Vanaf vroeg in de ochtend staat er een ontbijt klaar en omdat de veiling pas laat op de avond ten einde loopt, wordt ook in lunch en diner voorzien. Iedereen is welkom: zowel doorgewinterde veilingkopers als geïnteresseerden die wel eens willen zien hoe een autoveiling in z’n werk gaat.

De duizend te veilen auto’s zijn uitsluitend personenwagens, afkomstig uit lease en fleet, en aantrekkelijk voor zowel de particuliere koper als voor bedrijven. Op maandag 28 december zijn de auto’s alvast te bekijken op het terrein van BCA in Barneveld tussen 09.00 en 17.00 uur. Dinsdagochtend 29 december gaan de poorten om 07.00 uur open, de eerste auto zal stipt om 09.00 de veilinghal binnenrijden.

Niet alleen het enorme aanbod aan auto’s is uniek tijdens de Megaveiling, ook zijn er prachtige prijzen voor autokopers. Elke acht gekochte auto’s leveren de koper één credit op. Zo’n punt geeft recht op een Bose Soundlink Mini, wie twee credits inlevert krijgt een Apple Watch. Daarnaast is er een verloting van mooie prijzen onder alle kopers, zoals een Porsche VIP Experience, tandem-parachutesprong, extreme driftcursus en een iPad.  Zowel particulieren als bedrijven zijn welkom bij BCA op 29 december. Meer informatie

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding