Kerstboodschap Daimler-baas Zetsche legt intranet plat (filmpje)

Topman Dieter Zetsche van Daimler is er in geslaagd met zijn video-kerstboodschap het intranet en de website van zijn bedrijf tijdelijk plat te leggen.

Zetsche liet zijn filmpje van twee minuten donderdag op de site zetten maar dat leidde direct tot zo’n hoog bezoek dat de server overbelast raakte. In het filmpje leest Zetsche, in trui en spijkerbroek voor een kerstboom gezeten, eerst een stukje voor uit een Kerstverhaal waarna hij in snel tempo de hoogtepunten van het jaar voor de onderneming de revue passeren. "Ik vind het prima dat onze baas zich op die manier presenteert, dat was tien jaar geleden niet denkbaar geweest," zei een werknemer van Daimler nadat hij het filmpje – alsnog – kon bekijken.

Bekijk onderstaand het filmpje.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Kerstboodschap Daimler-baas Zetsche legt intranet plat (filmpje) - Automobielmanagement.nl

Kerstboodschap Daimler-baas Zetsche legt intranet plat (filmpje)

Topman Dieter Zetsche van Daimler is er in geslaagd met zijn video-kerstboodschap het intranet en de website van zijn bedrijf tijdelijk plat te leggen.

Zetsche liet zijn filmpje van twee minuten donderdag op de site zetten maar dat leidde direct tot zo’n hoog bezoek dat de server overbelast raakte. In het filmpje leest Zetsche, in trui en spijkerbroek voor een kerstboom gezeten, eerst een stukje voor uit een Kerstverhaal waarna hij in snel tempo de hoogtepunten van het jaar voor de onderneming de revue passeren. "Ik vind het prima dat onze baas zich op die manier presenteert, dat was tien jaar geleden niet denkbaar geweest," zei een werknemer van Daimler nadat hij het filmpje – alsnog – kon bekijken.

Bekijk onderstaand het filmpje.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding