Autoprof Gorinchem krijgt ‘schadehersteleiland’

Autoprofessioneel & Schadeherstel Vakbeurs Gorinchem krijgt tijdens de komende editie (8 t/m 10 maart) een ‘schadehersteleiland’.

Autoprof Gorinchem krijgt ‘schadehersteleiland'

Het eiland kent vier ‘bewoners’: Axalta Coating Systems en Standox Nederland, de laatste met medewerking van HBC Smart Repair en CWN Spuitcabines. Gezamenlijk bootsen ze op de beursvloer een innovatieve werkplaats na met mobiele spuitcabines. Daarbij draait het om efficiëntere reparatiemethodes en terugdringen van kosten, in combinatie met ‘slimmere’ uitrusting. Axalta Coating Systems behoort tot de grootste coatingproducenten ter wereld en is volledig gericht op deze productgroep.

Naast deze vier partijen zijn diverse andere marktspelers aanwezig in de Evenementenhal Gorinchem. Onder meer Vrooam, Snap-on, MSH Equipment, Facom, Reedijk Banden, Rijpma Equipment, Dabrav, AD Benelux en Kenotek zijn van de partij. Terug van weggeweest is Kroon-Oil. Potentiële exposanten kunnen zich melden via evenementenhal.nl/autoprof-gorinchem. De beursdeuren zijn geopend van 15.00 tot 22.00 uur.

Autoprof Gorinchem krijgt ‘schadehersteleiland’ - Automobielmanagement.nl

Autoprof Gorinchem krijgt ‘schadehersteleiland’

Autoprofessioneel & Schadeherstel Vakbeurs Gorinchem krijgt tijdens de komende editie (8 t/m 10 maart) een ‘schadehersteleiland’.

Autoprof Gorinchem krijgt ‘schadehersteleiland'

Het eiland kent vier ‘bewoners’: Axalta Coating Systems en Standox Nederland, de laatste met medewerking van HBC Smart Repair en CWN Spuitcabines. Gezamenlijk bootsen ze op de beursvloer een innovatieve werkplaats na met mobiele spuitcabines. Daarbij draait het om efficiëntere reparatiemethodes en terugdringen van kosten, in combinatie met ‘slimmere’ uitrusting. Axalta Coating Systems behoort tot de grootste coatingproducenten ter wereld en is volledig gericht op deze productgroep.

Naast deze vier partijen zijn diverse andere marktspelers aanwezig in de Evenementenhal Gorinchem. Onder meer Vrooam, Snap-on, MSH Equipment, Facom, Reedijk Banden, Rijpma Equipment, Dabrav, AD Benelux en Kenotek zijn van de partij. Terug van weggeweest is Kroon-Oil. Potentiële exposanten kunnen zich melden via evenementenhal.nl/autoprof-gorinchem. De beursdeuren zijn geopend van 15.00 tot 22.00 uur.