n de jaren tot en met 1999 lag het bezoekersgemiddelde op 19,5 duizend per jaar maar de laatste jaren is er sprake van groei met een jaargemiddelde van rond de veertig duizend bezoekers. Het jaar 2015 was het absolute topjaar met 48,5 duizend bezoekers. De 750 duizendste bezoeker zal extra in het zonnetje worden gezet en krijgt onder meer een jaarkaart voor vier personen aangeboden. De jaarkaart is overdraagbaar dus kan ook door familie en vrienden worden gebruikt. Het DAF Museum verwacht dat de stijgende lijn in bezoekersaantallen in 2016 verder zal doorzetten.
Sinds 1993 is het DAF Museum gevestigd aan de Tongelresestraat 27 te Eindhoven en is geopend van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding