Het betreft mevrouw Anne Hautmans-Verboven, die het DAF Museum bezocht samen met haar zoons David (9) en Levi (5) en hun vriendinnetje Madelon (9). De 750 duizendste bezoeker kreeg een jaarkaart voor het hele gezin en een miniatuur van de eerste DAF 600 personenwagen uit 1958. Voor de kinderen werd er een DAF trapauto uit de museumwinkel gereden. "Het is een schitterende mijlpaal", vindt Geert Vermeer, de vice-voorzitter van het bestuur van het museum. "We draaien het museum met honderdveertig vrijwilligers en we zijn er trots op dat we elk jaar weer meer bezoekers kunnen verwelkomen. Het afgelopen jaar bijna vijftig duizend. Als de groei zich zo doorzet, kunnen we over vier of vijf jaar de miljoenste bezoeker ontvangen."

De collectie van het DAF Museum telt honderddertig personenauto’s, vrachtwagens, aanhangers en legervoertuigen. Het museum is gevestigd aan de Tongelresestraat 27 te Eindhoven en is geopend van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur.