Aandeelhouders Daimler vechten om de worstjes

De politie moest dinsdag ingrijpen bij de aandeelhoudersvergadering van Daimler omdat twee aanwezigen in een zware ruzie verwikkeld raakten over een paar worstjes.

Eén van de aandeelhouders zag dat een ‘collega’ herhaaldelijk naar het buffet ging en daar een aantal worsten wegpakte, niet om ze direct op te eten maar om in te pakken voor later of misschien zelfs de familie thuis. Worsten genoeg, want Daimler had er liefst 12.500 laten aanrukken, maar toch irriteerde het gedrag van de worsten-pikker de ander mateloos. Hij maakte enige kritische opmerkingen over het toch wat opvallende gedrag van de ander waarop een woordenwisseling ontstaan die steeds meer ontaardde in een zware ruzie en heftige scheldpartij. Voorzitter Manfred Bischoff van de Raad van Toezicht (zie onderstaand filmpje) achtte het daarop nodig om de politie in te schakelen. Eén van de kemphanen – de geschiedenis vermeldt niet welke van de twee – heeft bij de te hulp geschoten agenten ook een officiële aanklacht ingediend wegens belediging. Bischoff zelf heeft in ieder geval wel een lesje geleerd : "Of we laten volgende keer meer worsten bakken of we halen ze helemaal van het menu."    

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Ik weet uit ervaring dat de worstjes bij Daimler erg lekker zijn…

Geplaatst door: W. Ruberg op
Aandeelhouders Daimler vechten om de worstjes - Automobielmanagement.nl

Aandeelhouders Daimler vechten om de worstjes

De politie moest dinsdag ingrijpen bij de aandeelhoudersvergadering van Daimler omdat twee aanwezigen in een zware ruzie verwikkeld raakten over een paar worstjes.

Eén van de aandeelhouders zag dat een ‘collega’ herhaaldelijk naar het buffet ging en daar een aantal worsten wegpakte, niet om ze direct op te eten maar om in te pakken voor later of misschien zelfs de familie thuis. Worsten genoeg, want Daimler had er liefst 12.500 laten aanrukken, maar toch irriteerde het gedrag van de worsten-pikker de ander mateloos. Hij maakte enige kritische opmerkingen over het toch wat opvallende gedrag van de ander waarop een woordenwisseling ontstaan die steeds meer ontaardde in een zware ruzie en heftige scheldpartij. Voorzitter Manfred Bischoff van de Raad van Toezicht (zie onderstaand filmpje) achtte het daarop nodig om de politie in te schakelen. Eén van de kemphanen – de geschiedenis vermeldt niet welke van de twee – heeft bij de te hulp geschoten agenten ook een officiële aanklacht ingediend wegens belediging. Bischoff zelf heeft in ieder geval wel een lesje geleerd : "Of we laten volgende keer meer worsten bakken of we halen ze helemaal van het menu."    

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Ik weet uit ervaring dat de worstjes bij Daimler erg lekker zijn…

Geplaatst door: W. Ruberg op