Opel schenkt 75.000 dollar aan kinderfonds

Opel heeft vanuit de GM Foundation 75.000 dollar geschonken aan ‘Save the Children Deutschland’.

Het geld is bestemd voor betere ondersteuning voor de kinderen van vluchtelingen in Duitsland. De cheque is eind vorig week aan het fonds overhandigd door topman dr Karl-Thomas Neumann in het vluchtelingencentrum van de Berlijnse wijk Tempelhof. "De inzet van Save the Children kunnen we niet hoog genoeg inschatten. Tegen de achtergrond van de huidige situatie met de vluchtelingen kan het verband elke cent goed gebruiken," aldus de Opel-topman.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Opel schenkt 75.000 dollar aan kinderfonds - Automobielmanagement.nl

Opel schenkt 75.000 dollar aan kinderfonds

Opel heeft vanuit de GM Foundation 75.000 dollar geschonken aan ‘Save the Children Deutschland’.

Het geld is bestemd voor betere ondersteuning voor de kinderen van vluchtelingen in Duitsland. De cheque is eind vorig week aan het fonds overhandigd door topman dr Karl-Thomas Neumann in het vluchtelingencentrum van de Berlijnse wijk Tempelhof. "De inzet van Save the Children kunnen we niet hoog genoeg inschatten. Tegen de achtergrond van de huidige situatie met de vluchtelingen kan het verband elke cent goed gebruiken," aldus de Opel-topman.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding