Voormalig voorzitter Suzuki-dealervereniging Dik Dekker overleden

Afgelopen vrijdagnacht is Dik Dekker op 72-jarige leeftijd overleden. Dat meldt het dealerportal van Suzuki Nederland.

Voormalig voorzitter Suzuki-dealervereniging Dik Dekker overleden

Hij is jarenlang voorzitter geweest van de Suzuki Auto Dealer vereniging en werd later ook nog erelid. In 1994 trad hij toe tot het bestuur van de toenmalige Nederlandse Dealer Associatie, het huidige Bovag Autodealers. Met een tussenpauze was hij tot 2003 bestuurslid bij de NDA.

Daarnaast was Dik voorzitter van de Stichting Nationale Autopas (NAP), begeleidde de overgang van de database met kilometerstanden naar de RDW en zorgde er mede voor dat het terugdraaien van kilometertellers momenteel strafbaar is in Nederland.

Ook was hij bestuurslid van de Rhino Stichting.

Aanstaande donderdagochtend wordt Dik naar zijn laatste rustplaats gebracht. Het afscheid en de plechtigheid is in Puttershoek.

 Rouwkaart Dik Dekker.

 

 

Reacties

R.I.P. Dik,
With Godspeed!

Geplaatst door: HAN kLEMS op

I met Dik in the 90’s when I bought a SJ410 off him that I was taking back to UK. I didnt know any dutch but when I met him at Vlissingin he had a sign with my name and shook my hand and said “Dik Dekker” because he said that I thought I know my first Dutch word smiled and replied “Dik Dekker” he then said no no I am called Dik Dekker!!! He was a lovely man to deal with and a genuinely a nice guy too. Rip Dik

Geplaatst door: john roberts op
Voormalig voorzitter Suzuki-dealervereniging Dik Dekker overleden - Automobielmanagement.nl

Voormalig voorzitter Suzuki-dealervereniging Dik Dekker overleden

Afgelopen vrijdagnacht is Dik Dekker op 72-jarige leeftijd overleden. Dat meldt het dealerportal van Suzuki Nederland.

Voormalig voorzitter Suzuki-dealervereniging Dik Dekker overleden

Hij is jarenlang voorzitter geweest van de Suzuki Auto Dealer vereniging en werd later ook nog erelid. In 1994 trad hij toe tot het bestuur van de toenmalige Nederlandse Dealer Associatie, het huidige Bovag Autodealers. Met een tussenpauze was hij tot 2003 bestuurslid bij de NDA.

Daarnaast was Dik voorzitter van de Stichting Nationale Autopas (NAP), begeleidde de overgang van de database met kilometerstanden naar de RDW en zorgde er mede voor dat het terugdraaien van kilometertellers momenteel strafbaar is in Nederland.

Ook was hij bestuurslid van de Rhino Stichting.

Aanstaande donderdagochtend wordt Dik naar zijn laatste rustplaats gebracht. Het afscheid en de plechtigheid is in Puttershoek.

 Rouwkaart Dik Dekker.

 

 

Reacties

R.I.P. Dik,
With Godspeed!

Geplaatst door: HAN kLEMS op

I met Dik in the 90’s when I bought a SJ410 off him that I was taking back to UK. I didnt know any dutch but when I met him at Vlissingin he had a sign with my name and shook my hand and said “Dik Dekker” because he said that I thought I know my first Dutch word smiled and replied “Dik Dekker” he then said no no I am called Dik Dekker!!! He was a lovely man to deal with and a genuinely a nice guy too. Rip Dik

Geplaatst door: john roberts op