Bobby’s scheuren rond in ‘gepakte’ Lamborghini

Twee Londense politie-agenten zijn bestraft omdat ze een rondje waren gaan rijden met een op vliegveld Heathrow in beslag genomen Lamborghini van rond de 250 duizend euro. Het tweetal reed daarbij met 100 kilometer per uur door dorpen waar maar 50 is toegestaan.

Achteraf bleek dat de supercar ook nog eens ten onrechte in beslag was genomen. De agenten stelden dat er iets niet in orde was met de verzekering maar dat hadden ze niet goed gecontroleerd. Het tweetal kreeg een officiële reprimande terwijl één van de agenten bovendien drie strafpunten op zijn rijbewijs kreeg, een in Engeland nog altijd bestaand systeem. De Lamborghini Huracan is eigendom van het Londense verhuurbedrijf City Supercars en kost bijna 3.000 euro voor een weekendje.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Bobby’s scheuren rond in ‘gepakte’ Lamborghini - Automobielmanagement.nl

Bobby’s scheuren rond in ‘gepakte’ Lamborghini

Twee Londense politie-agenten zijn bestraft omdat ze een rondje waren gaan rijden met een op vliegveld Heathrow in beslag genomen Lamborghini van rond de 250 duizend euro. Het tweetal reed daarbij met 100 kilometer per uur door dorpen waar maar 50 is toegestaan.

Achteraf bleek dat de supercar ook nog eens ten onrechte in beslag was genomen. De agenten stelden dat er iets niet in orde was met de verzekering maar dat hadden ze niet goed gecontroleerd. Het tweetal kreeg een officiële reprimande terwijl één van de agenten bovendien drie strafpunten op zijn rijbewijs kreeg, een in Engeland nog altijd bestaand systeem. De Lamborghini Huracan is eigendom van het Londense verhuurbedrijf City Supercars en kost bijna 3.000 euro voor een weekendje.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding