Jaguar laat klant zelf auto’s vergelijken

Jaguar biedt autokopers in Groot-Brittannië de mogelijkheid om zelf met enkele concurrenten van de XE saloon te rijden om de auto’s goed te vergelijken. Om dat mogelijk te maken heeft Jaguar UK zelf 250 exemplaren van de Audi A4, BMW 3-serie en Mercedes-Benz C-klasse gekocht.

De testauto’s worden niet individueel beschikbaar gesteld want het proefrijden gebeurt in door de dealer georganiseerde groepjes. Gegadigden moeten er ook snel bij zijn want de groepstestritten staan gepland voor komend weekend. Managing director Jeremy Hicks: "Ons aanbod is simpel, als je belangstelling hebt voor een proefrit in een Jaguar XE maar niet zeker weet hoe die er uit komt in vergelijking met de belangrijkste rivalen, neem dan contact op met je dealer en organiseer je eigen persoonlijke groepstest. Het is de best uitziende auto in zijn klasse, met uitstekende prestaties op het gebied van efficiëntie, prestaties en rijkosten. Wij zijn er van overtuigd dat de Jaguar er het beste uitkomt in dit zwaar bevochten marktsegment. Wij weten dat, de autopers weet het en nu kunnen onze klanten het zelf ook vaststellen."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Jaguar laat klant zelf auto’s vergelijken - Automobielmanagement.nl

Jaguar laat klant zelf auto’s vergelijken

Jaguar biedt autokopers in Groot-Brittannië de mogelijkheid om zelf met enkele concurrenten van de XE saloon te rijden om de auto’s goed te vergelijken. Om dat mogelijk te maken heeft Jaguar UK zelf 250 exemplaren van de Audi A4, BMW 3-serie en Mercedes-Benz C-klasse gekocht.

De testauto’s worden niet individueel beschikbaar gesteld want het proefrijden gebeurt in door de dealer georganiseerde groepjes. Gegadigden moeten er ook snel bij zijn want de groepstestritten staan gepland voor komend weekend. Managing director Jeremy Hicks: "Ons aanbod is simpel, als je belangstelling hebt voor een proefrit in een Jaguar XE maar niet zeker weet hoe die er uit komt in vergelijking met de belangrijkste rivalen, neem dan contact op met je dealer en organiseer je eigen persoonlijke groepstest. Het is de best uitziende auto in zijn klasse, met uitstekende prestaties op het gebied van efficiëntie, prestaties en rijkosten. Wij zijn er van overtuigd dat de Jaguar er het beste uitkomt in dit zwaar bevochten marktsegment. Wij weten dat, de autopers weet het en nu kunnen onze klanten het zelf ook vaststellen."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding