De testauto’s worden niet individueel beschikbaar gesteld want het proefrijden gebeurt in door de dealer georganiseerde groepjes. Gegadigden moeten er ook snel bij zijn want de groepstestritten staan gepland voor komend weekend. Managing director Jeremy Hicks: "Ons aanbod is simpel, als je belangstelling hebt voor een proefrit in een Jaguar XE maar niet zeker weet hoe die er uit komt in vergelijking met de belangrijkste rivalen, neem dan contact op met je dealer en organiseer je eigen persoonlijke groepstest. Het is de best uitziende auto in zijn klasse, met uitstekende prestaties op het gebied van efficiëntie, prestaties en rijkosten. Wij zijn er van overtuigd dat de Jaguar er het beste uitkomt in dit zwaar bevochten marktsegment. Wij weten dat, de autopers weet het en nu kunnen onze klanten het zelf ook vaststellen."