Gastspreker NOC/NSF voorzitter Maurits Hendriks ging het ‘geval’ Yuri van Gelder niet uit de weg. Daarnaast was er uitstekend gezelschap van ruim 250 genodigden en een goed programma met dit keer een primeur: de Top 100 van machtigste personen binnen de autobranche, gebracht door onze collegae van Autoweek.

Zonder twijfel werd dat Wim van der Leegte, die onmiddellijk aangaf dat hij het woord ‘machtigste’ wel wat overtrokken vond. "Zonder mijn mensen ben ik niks en rolt er geen Mini van de band." De sympathieke 68-jarige ondernemer uit Limburg wordt vanaf 1 november officieel opgevolgd door zijn 34-jarige zoon Willem. Dat er nog een kantoortje voor de redder van Born zal blijven staat voor mij wel als een paal boven water.

De Top 100 lijst van Autoweek zal vanaf nu ieder jaar bekend worden gemaakt op het Driving Business event van Automobiel Management. Dit is de start van een nauwere samenwerking tussen AM en Autoweek waarbij de Top 100 Machtigste Personen binnen de autobranche goed aansluit op de Executive Club van Automobiel Management. De bijeenkomsten van deze groep worden in de toekomst dan ook gehost door zowel AM als Autoweek.

Inmiddels staat het volgende evenement al weer in de stijgers. Op 9 november vindt het Driving Business After Market Congres plaats. Het programma is geënt op meer omzet. En dan niet meer omzet over een paar jaar, maar heldere, duidelijke verhalen, tips en tricks om letterlijk de volgende dag in praktijk te brengen. Wij hebben de eerste uitnodigingen inmiddels de deur uit gedaan.

Mocht u geen uitnodiging hebben ontvangen en wilt u onze gast zijn op dit event meldt u dan aan bij i.nijkamp@mybusinessmedia.nl