FemmeFrontaal is een online magazine met rij-impressies, autocolumns en automotive lifestyle geschreven door vrouwen. Geen verhalen over ingewikkelde technieken of louter pk-jargon, maar verhalen en rij-belevingen met liefde voor auto’s.

Tooter richt zich met haar app op de doelgroep 18-40 jaar en non petrol heads. Joep Hazeu van Tooter hierover: "De rij-impressies van FemmeFrontaal passen naadloos aan bij de doelgroep die wij bedienen. De artikelen gaan niet alleen over technische zaken, maar vooral over beleving en gemak. En dat is precies wat Tooter zocht. We willen dat als iemand een auto via Tooter vindt, de auto perfect past bij zijn of haar persoonlijkheid en lifestyle. Als dat eenmaal zover is; komen praktische zaken zoals prijs, garantie en voorwaarden als vanzelf aan de orde. Eerst moet iemand de perfecte match vinden en daar helpen de reviews van Femmefrontaal bij."

De komende maanden zullen er nieuwe features aan de app worden toegevoegd.