Trump heeft een garage vol Europese auto’s

President Donald Trump mag zich dan keihard uitspreken tegen de invoer van auto’s uit het buitenland, zelf heeft hij een vloot aan Europese auto’s in zijn vele garages staan.

Trump heeft een garage vol Europese auto’s

Zo bezit de schatrijke (voormalige) onroerend goed magnaat onder meer een Mercedes-McLaren SLR, een Mercedes-Maybach S600, in ieder geval één maar waarschijnlijk meerdere Rolls-Royce Phantoms en een antieke Rolls-Royce Silver Cloud. Tot voor kort reed The Donald ook nog wel eens rond in een Lamborghini Diablo, maar die heeft hij vorig jaar verkocht, notabene via E-Bay. Trumps’ familieleden, waarvan er een flink aantal nu in het Witte Huis werken, rijden graag rond in Range Rovers.

Eén van de vroegere Duitse cabrio’s van de president, een Mercedes-Benz 560SL uit 1987, staat momenteel te koop bij een handelaar in Oberhausen. Baz Dreamcars heeft de auto, met slechts 30.000 op de klok, twee jaar geleden op de kop getikt in Florida. Hoeveel de huidige Duitse eigenaar er voor wil vangen en of hij daarbij wil profiteren van de Trump-factor is niet bekend.

Trump heeft een garage vol Europese auto’s - Automobielmanagement.nl

Trump heeft een garage vol Europese auto’s

President Donald Trump mag zich dan keihard uitspreken tegen de invoer van auto’s uit het buitenland, zelf heeft hij een vloot aan Europese auto’s in zijn vele garages staan.

Trump heeft een garage vol Europese auto’s

Zo bezit de schatrijke (voormalige) onroerend goed magnaat onder meer een Mercedes-McLaren SLR, een Mercedes-Maybach S600, in ieder geval één maar waarschijnlijk meerdere Rolls-Royce Phantoms en een antieke Rolls-Royce Silver Cloud. Tot voor kort reed The Donald ook nog wel eens rond in een Lamborghini Diablo, maar die heeft hij vorig jaar verkocht, notabene via E-Bay. Trumps’ familieleden, waarvan er een flink aantal nu in het Witte Huis werken, rijden graag rond in Range Rovers.

Eén van de vroegere Duitse cabrio’s van de president, een Mercedes-Benz 560SL uit 1987, staat momenteel te koop bij een handelaar in Oberhausen. Baz Dreamcars heeft de auto, met slechts 30.000 op de klok, twee jaar geleden op de kop getikt in Florida. Hoeveel de huidige Duitse eigenaar er voor wil vangen en of hij daarbij wil profiteren van de Trump-factor is niet bekend.