Door alle nieuwe technologische ontwikkelingen lijken auto’s steeds meer te veranderen in een soort rijdende computers. De manier waarop auto’s moeten worden onderhouden en gerepareerd verandert daardoor drastisch.Ook de wensen van de klanten veranderen in snel tempo.

Driessen is vastberaden om voorop te blijven lopen als het gaat om technologische innovaties. Hij ziet ook vooral veel extra kansen om het bedrijf nog verder te laten groeien als het gaat om onder andere het digitaliseren van bedrijfsprocessen. De film volgt hem bij de implementatie van één van de projecten die hij benoemd heeft in dit kader en laat zien in hoeverre het hem lukt om de vele medewerkers ook hiervoor te enthousiasmeren.

Vanaf 10 februari is ‘De Autovakmannen’ in meerdere bioscopen te zien. Op www.deautovakmannen.nl staan alle filmvoorstellingen en kunt u kaartjes reserveren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding