De drummer demonstreerde de auto op het circuit. Hij raakte daarbij van de baan en reed frontaal tegen een vangrail. De auto, met een waarde van zo’n 3 miljoen Britse pond, raakte zwaar beschadigd aan de voorzijde. Het ongeluk gebeurde op lage snelheid en Mason was ongedeerd. Hij was in staat zelf uit de auto te klimmen.

Dure sportauto’s

Volgens de Daily Mail is Mason een ervaren wedstrijdrijder die al jaren in dure sportauto’s rijdt. Hij nam onder meer deel aan de Classic Le Mans 24-uurs race. Ook bezit hij volgens Daily Mail een grote collectie exclusieve klassieke raceauto’s, waaronder een Ferrari 250 GTO waarvan wordt gezegd dat deze 25 miljoen Britse Pond waard is.

Naar aanleiding van het ongeval werd in de Britse media al snel gekscherend de link gelegd met Pink Floyd’s hit ‘The Wall’.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding