Zwaargewonden door explosie bij Schaeffler

Bij een explosie in een fabriek van autotoeleverancier Schaeffler in Eltmann, Beieren, zijn 13 werknemers gewond geraakt.

Zwaargewonden door explosie bij Schaeffler

Vier van hen waren er zo ernstig aan toe dat ze per helicopter naar het ziekenhuis werden vervoerd, aldus de plaatselijke politie. Na de explosie, die zich rond kwart over tien maandagochtend voordeed, brak brand uit maar die had de brandweer snel onder controle.

Gevaarlijke stoffen 

Schaeffler heeft meegedeeld dat er bij het incident geen gevaarlijke stoffen zijn vrijgekomen en dat er ook verder geen gevaar is geweest voor de omgeving. De oorzaak van de explosie is voorshands nog niet bekend.

Zwaargewonden door explosie bij Schaeffler - Automobielmanagement.nl

Zwaargewonden door explosie bij Schaeffler

Bij een explosie in een fabriek van autotoeleverancier Schaeffler in Eltmann, Beieren, zijn 13 werknemers gewond geraakt.

Zwaargewonden door explosie bij Schaeffler

Vier van hen waren er zo ernstig aan toe dat ze per helicopter naar het ziekenhuis werden vervoerd, aldus de plaatselijke politie. Na de explosie, die zich rond kwart over tien maandagochtend voordeed, brak brand uit maar die had de brandweer snel onder controle.

Gevaarlijke stoffen 

Schaeffler heeft meegedeeld dat er bij het incident geen gevaarlijke stoffen zijn vrijgekomen en dat er ook verder geen gevaar is geweest voor de omgeving. De oorzaak van de explosie is voorshands nog niet bekend.