Ferrari breidt garantie uit

Ferrari breidt zijn garantie verder uit. Tegen betaling is het nu mogelijk om de waarborg te verlengen tot 15 jaar.

De Italianen noemen hun aanbod ‘New Power15′. Het was in het kader van een soortgelijk programma al sinds 2014 mogelijk om tegen betaling de garantietermijn te verlengen tot 12 jaar, maar Ferrari doet daar nu dus nog een schepje bovenop. De fabrikant zegt hiermee te onderstrepen dat zij een toonaangevende rol heeft op het gebied van aftersales services voor klanten.

Standaard krijgt elke koper van een nieuwe Ferrari 3 jaar fabrieksgarantie en 7 jaar gratis onderhoud. Het is mogelijk om na die termijn de waarborg per jaar, tot een maximum van 3 jaar per keer, te verlengen. Na afloop van die garantieperiode geldt hetzelfde, totdat de Ferrari 15 jaar oud is.

De garantie is overdraagbaar op nieuwe eigenaren. Ook tweedehands sportwagens van het merk met het steigerende raspaard kunnen dus onder het New Power15 programma vallen. "De combinatie van die mogelijkheden maakt de New Power15 verlengde garantie tot de meest flexibele en uitgebreide dekking in zijn soort, waarmee Ferrari een nieuwe maatstaf zet binnen de auto-industrie", aldus een woordvoerder.

Voor exemplaren waarvan de garantie is verlopen, geldt dat die eerst een keuring moeten ondergaan. De garantie van Ferrari omvat de meeste technische onderdelen, zoals de motor, versnellingsbak, elektronica, ophanging en besturing.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Ferrari breidt garantie uit - Automobielmanagement.nl

Ferrari breidt garantie uit

Ferrari breidt zijn garantie verder uit. Tegen betaling is het nu mogelijk om de waarborg te verlengen tot 15 jaar.

De Italianen noemen hun aanbod ‘New Power15′. Het was in het kader van een soortgelijk programma al sinds 2014 mogelijk om tegen betaling de garantietermijn te verlengen tot 12 jaar, maar Ferrari doet daar nu dus nog een schepje bovenop. De fabrikant zegt hiermee te onderstrepen dat zij een toonaangevende rol heeft op het gebied van aftersales services voor klanten.

Standaard krijgt elke koper van een nieuwe Ferrari 3 jaar fabrieksgarantie en 7 jaar gratis onderhoud. Het is mogelijk om na die termijn de waarborg per jaar, tot een maximum van 3 jaar per keer, te verlengen. Na afloop van die garantieperiode geldt hetzelfde, totdat de Ferrari 15 jaar oud is.

De garantie is overdraagbaar op nieuwe eigenaren. Ook tweedehands sportwagens van het merk met het steigerende raspaard kunnen dus onder het New Power15 programma vallen. "De combinatie van die mogelijkheden maakt de New Power15 verlengde garantie tot de meest flexibele en uitgebreide dekking in zijn soort, waarmee Ferrari een nieuwe maatstaf zet binnen de auto-industrie", aldus een woordvoerder.

Voor exemplaren waarvan de garantie is verlopen, geldt dat die eerst een keuring moeten ondergaan. De garantie van Ferrari omvat de meeste technische onderdelen, zoals de motor, versnellingsbak, elektronica, ophanging en besturing.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding