De bijna 200 meter hoge toren met 132 superluxe appartementen over 60 verdiepingen, één van de hoogste gebouwen op Sunny Isles Beach, heeft een versterkte structuur om het geweld van zware orkanen te kunnen volstaan. 

Ontwerp Porsche

In die toren, genoemd naar de ontwerper ‘Porsche Design’, bevindt zich een volautomatische parkeergarage voor 284 auto’s. Die garage is uitgerust met drie liften die de auto’s zonder menselijke tussenkomst naar de huurruimte van de eigenaar brengen. De appartementen kosten tussen de vier en liefst 32,5 miljoen dollar maar daar zijn de parkeerplaatsen dan wel bij inbegrepen. "Dit is voor miljardairs werkelijk de beste plaats om hun speelgoed op te bergen onder dit soort omstandigheden," zegt promotor Gil Dezer.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding