Foppe de Haan op AM Driving Business Event

Automobiel Management organiseert op woensdag 27 september het Driving Business Event 2017! Tijdens dit spraakmakende evenement worden de Zakenauto en Bestelauto van het Jaar 2018 en de Beste Nieuwkomer 2018 bekendgemaakt. Daarnaast presenteert Eric Vousten van VMS | Insight de resultaten van het Nationaal Zakenauto Onderzoek 2017.

Keynote speaker

Foppe de Haan is de keynote speaker tijdens het event. Foppe de Haan was jarenlang de coach van SC Heerenveen. Van 1985 tot 2004 was hij medeverantwoordelijk voor het beleid bij de Friese club. Na 20 jaar in Heerenveen gewerkt te hebben, werd Foppe de Haan bij de KNVB aangesteld als bondscoach van Jong Oranje. Successen volgden in 2006 en 2007. Beide jaren wist Foppe de Haan met Jong Oranje Europees kampioen te worden. Vanaf begin 2017 werd Foppe assistent coach bij het Nederlands vrouwenvoetbalteam en kijk waar dat toe geleid heeft! 

Deelname

Deelname aan het AM Driving Business Event is alleen op persoonlijke uitnodiging. Heeft u geen uitnodiging ontvangen en wilt u graag bij het event aanwezig zijn? Stuurt u dan een e-mail naar Charlotte Emmelkamp, c.emmelkamp@mybusinessmedia.nl

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Nu al enthousiast voor het nationaal zakenauto onderzoek!

Geplaatst door: Luca op
Foppe de Haan op AM Driving Business Event - Automobielmanagement.nl

Foppe de Haan op AM Driving Business Event

Automobiel Management organiseert op woensdag 27 september het Driving Business Event 2017! Tijdens dit spraakmakende evenement worden de Zakenauto en Bestelauto van het Jaar 2018 en de Beste Nieuwkomer 2018 bekendgemaakt. Daarnaast presenteert Eric Vousten van VMS | Insight de resultaten van het Nationaal Zakenauto Onderzoek 2017.

Keynote speaker

Foppe de Haan is de keynote speaker tijdens het event. Foppe de Haan was jarenlang de coach van SC Heerenveen. Van 1985 tot 2004 was hij medeverantwoordelijk voor het beleid bij de Friese club. Na 20 jaar in Heerenveen gewerkt te hebben, werd Foppe de Haan bij de KNVB aangesteld als bondscoach van Jong Oranje. Successen volgden in 2006 en 2007. Beide jaren wist Foppe de Haan met Jong Oranje Europees kampioen te worden. Vanaf begin 2017 werd Foppe assistent coach bij het Nederlands vrouwenvoetbalteam en kijk waar dat toe geleid heeft! 

Deelname

Deelname aan het AM Driving Business Event is alleen op persoonlijke uitnodiging. Heeft u geen uitnodiging ontvangen en wilt u graag bij het event aanwezig zijn? Stuurt u dan een e-mail naar Charlotte Emmelkamp, c.emmelkamp@mybusinessmedia.nl

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Nu al enthousiast voor het nationaal zakenauto onderzoek!

Geplaatst door: Luca op