Tjeerdsma Nieuw-Weerdinge uitverkozen tot Autobedrijf van het Jaar 2017-2018

Autobedrijf Tjeerdsma uit Nieuw-Weerdinge is tijdens het Jaarcongres van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven uitgeroepen tot winnaar van de verkiezing Autobedrijf van het Jaar 2017-2018.

De 21-jarige Tjeerd Tjeerdsma, in de verkiezing van 2015 al tot branchebelofte benoemd, mocht mede namens zijn ouders en mede-eigenaren Henk en Tina Tjeerdsma de prestigieuze prijs in ontvangst nemen. De winnaar liet Autobedrijf Pals & Van Tilburg uit Marknesse en Autobedrijf Geert Stevering uit Ulft met een nipte afstand achter zich.

Bewust kiezen

De bescheiden maar ambitieuze Tjeerdsma laat zien dat bewust kiezen loont. De jury roemde de talentvolle ondernemer vanwege zijn duidelijke klantstrategie en het feit dat hij deze consequent en succesvol in het totale familiebedrijf heeft doorgetrokken. "Dit autobedrijf ziet er tot in de puntjes verzorgd uit en de bedrijfsvoering is zowel qua sales als aftersales goed op orde", aldus juryvoorzitter Ferry Smith van de ANWB.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Tjeerdsma Nieuw-Weerdinge uitverkozen tot Autobedrijf van het Jaar 2017-2018 - Automobielmanagement.nl

Tjeerdsma Nieuw-Weerdinge uitverkozen tot Autobedrijf van het Jaar 2017-2018

Autobedrijf Tjeerdsma uit Nieuw-Weerdinge is tijdens het Jaarcongres van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven uitgeroepen tot winnaar van de verkiezing Autobedrijf van het Jaar 2017-2018.

De 21-jarige Tjeerd Tjeerdsma, in de verkiezing van 2015 al tot branchebelofte benoemd, mocht mede namens zijn ouders en mede-eigenaren Henk en Tina Tjeerdsma de prestigieuze prijs in ontvangst nemen. De winnaar liet Autobedrijf Pals & Van Tilburg uit Marknesse en Autobedrijf Geert Stevering uit Ulft met een nipte afstand achter zich.

Bewust kiezen

De bescheiden maar ambitieuze Tjeerdsma laat zien dat bewust kiezen loont. De jury roemde de talentvolle ondernemer vanwege zijn duidelijke klantstrategie en het feit dat hij deze consequent en succesvol in het totale familiebedrijf heeft doorgetrokken. "Dit autobedrijf ziet er tot in de puntjes verzorgd uit en de bedrijfsvoering is zowel qua sales als aftersales goed op orde", aldus juryvoorzitter Ferry Smith van de ANWB.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding