Leadmanagement-systeem Automanager gekoppeld aan Marktplaats

Data van Marktplaats wordt vanaf deze week ook ingelezen in Automanager, het lead-managementprogramma van Bizznizz.

De koppeling is realtime en stuurt alle leads, inclusief de advertentiegegevens, naar Automanager. Als enige partij in Nederland zorgt Marktplaats ervoor dat niet alleen de e-mail-leads, maar ook de telefonische leads die op het handelsplatform gegenereerd worden, direct doorgestuurd worden naar de leadmanagementsystemen voor een goede opvolging.

Het populaire systeem Automanager van Bizznizz is na LEF het tweede systeem wat gekoppeld is in de omgeving van het handelsplatform, waardoor nog meer autobedrijven in Nederland eenduidig en eenvoudig leads kunnen opvolgen.

De kracht van Marktplaats

De leads worden vanuit Marktplaats doorgestuurd naar Automanager en het resultaat van de opvolging wordt door Automanager teruggestuurd naar Marktplaats. Zo kunnen de dealers in www.dekrachtvanmarktplaats.nl direct zien wat het resultaat van een advertentie op het handelsplatform is. Hierdoor is niet alleen zichtbaar hoeveel leads Marktplaats genereert, maar ook de conversie van deze leads en het aantal verkopen.

Automanager is beschikbaar voor dealers die werken met Marktplaats en klanten van Bizznizz.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Leadmanagement-systeem Automanager gekoppeld aan Marktplaats - Automobielmanagement.nl

Leadmanagement-systeem Automanager gekoppeld aan Marktplaats

Data van Marktplaats wordt vanaf deze week ook ingelezen in Automanager, het lead-managementprogramma van Bizznizz.

De koppeling is realtime en stuurt alle leads, inclusief de advertentiegegevens, naar Automanager. Als enige partij in Nederland zorgt Marktplaats ervoor dat niet alleen de e-mail-leads, maar ook de telefonische leads die op het handelsplatform gegenereerd worden, direct doorgestuurd worden naar de leadmanagementsystemen voor een goede opvolging.

Het populaire systeem Automanager van Bizznizz is na LEF het tweede systeem wat gekoppeld is in de omgeving van het handelsplatform, waardoor nog meer autobedrijven in Nederland eenduidig en eenvoudig leads kunnen opvolgen.

De kracht van Marktplaats

De leads worden vanuit Marktplaats doorgestuurd naar Automanager en het resultaat van de opvolging wordt door Automanager teruggestuurd naar Marktplaats. Zo kunnen de dealers in www.dekrachtvanmarktplaats.nl direct zien wat het resultaat van een advertentie op het handelsplatform is. Hierdoor is niet alleen zichtbaar hoeveel leads Marktplaats genereert, maar ook de conversie van deze leads en het aantal verkopen.

Automanager is beschikbaar voor dealers die werken met Marktplaats en klanten van Bizznizz.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding