Jubileum AM-eindejaarspecial Oliebollen 2017

De dagen worden korter, de tijd van tradities dient zich aan – zo ook die van AM’s eindejaarspecial ‘Oliebollen’. En die verschijnt dit jaar voor de 20e keer!

Jubileum AM-eindejaarspecial Oliebollen 2017

Achter de schermen is de organisatie alweer bezig met de voorbereiding. Traditioneel biedt de vuistdikke Oliebollen-bijlage een podium aan mensen uit de Nederlandse autobranche. Met deze speciale uitgave van Automobiel Management werd in 1998 begonnen. Er werden diverse locaties gebruikt zoals het Automuseum Deventer, The Gallery in Brummen en De Lunterse Boer. Voor 2017 gaat Automobiel Management wederom naar Brummen, waar de Gallery van Nico Aaldering compleet verbouwd en vernieuwd is.

Tijdens een gesprek met een van de AM-redacteuren kunnen mensen of bedrijven hun eigen boodschap uitdragen, terugblikken op 2017, vooruitblikken op 2018 of andere aankondigingen doen. Dat gebeurt op een zelf te bepalen dag in de periode 15 t/m 29 november (met uitzondering van 24 en 28 november).

Plaats van handeling is oldtimer- en klassiekerparadijs ‘Gallery Aaldering’ in Brummen. De bijlage verschijnt medio december. In de ochtend wordt er gestart met een champagne ontbijt, alvorens de interviews beginnen, en tussen de middag is er een uitgebreidere lunch.

Over tradities gesproken: de organisatie van AM Oliebollen, inclusief de tarieven, is wederom in handen van onze accountmanager Joop Sluiter. Hij is telefonisch te bereiken via 06-53374234 of 0570-504376 of per e-mail via j.sluiter@mybusinessmedia.nl

The Gallery 

Jubileum AM-eindejaarspecial Oliebollen 2017 - Automobielmanagement.nl

Jubileum AM-eindejaarspecial Oliebollen 2017

De dagen worden korter, de tijd van tradities dient zich aan – zo ook die van AM’s eindejaarspecial ‘Oliebollen’. En die verschijnt dit jaar voor de 20e keer!

Jubileum AM-eindejaarspecial Oliebollen 2017

Achter de schermen is de organisatie alweer bezig met de voorbereiding. Traditioneel biedt de vuistdikke Oliebollen-bijlage een podium aan mensen uit de Nederlandse autobranche. Met deze speciale uitgave van Automobiel Management werd in 1998 begonnen. Er werden diverse locaties gebruikt zoals het Automuseum Deventer, The Gallery in Brummen en De Lunterse Boer. Voor 2017 gaat Automobiel Management wederom naar Brummen, waar de Gallery van Nico Aaldering compleet verbouwd en vernieuwd is.

Tijdens een gesprek met een van de AM-redacteuren kunnen mensen of bedrijven hun eigen boodschap uitdragen, terugblikken op 2017, vooruitblikken op 2018 of andere aankondigingen doen. Dat gebeurt op een zelf te bepalen dag in de periode 15 t/m 29 november (met uitzondering van 24 en 28 november).

Plaats van handeling is oldtimer- en klassiekerparadijs ‘Gallery Aaldering’ in Brummen. De bijlage verschijnt medio december. In de ochtend wordt er gestart met een champagne ontbijt, alvorens de interviews beginnen, en tussen de middag is er een uitgebreidere lunch.

Over tradities gesproken: de organisatie van AM Oliebollen, inclusief de tarieven, is wederom in handen van onze accountmanager Joop Sluiter. Hij is telefonisch te bereiken via 06-53374234 of 0570-504376 of per e-mail via j.sluiter@mybusinessmedia.nl

The Gallery