Renault opent EV-centrum in hartje Berlijn

Renault heeft in het centrum van Berlijn een Renault Electric Vehicle Experience Centre geopend. De autofabrikant wil daar (potentiele) klanten kennis laten maken met elektrische auto’s en ook alle bij hen levende vragen daarover te beantwoorden.

EV-nieuws: ‘Focus ligt te sterk op elektrische auto’s’

Bezoekers kunnen genieten van een ‘fysieke en digitale ervaring’ met informatie over het brede aanbod aan elektrische auto’s, de laadinfrastructuur, de laadsystemen maar ook de nationale wetgeving, subsidies en de geldende voorwaarden voor de aankoop en het bezit van dergelijke auto’s. Daarnaast kunnen belangstellenden een proefrit met een EV maken.

Renault werkt bij het project in de historische binnenstad samen met een Berlijnse dealer. De Franse autobouwer opende dit voorjaar haar eerste Electric Vehicle Experience Centre in Stockholm. Dat is in de eerste vijf maanden al door meer dan 14.000 mensen bezocht.

Renault opent EV-centrum in hartje Berlijn - Automobielmanagement.nl

Renault opent EV-centrum in hartje Berlijn

Renault heeft in het centrum van Berlijn een Renault Electric Vehicle Experience Centre geopend. De autofabrikant wil daar (potentiele) klanten kennis laten maken met elektrische auto’s en ook alle bij hen levende vragen daarover te beantwoorden.

EV-nieuws: ‘Focus ligt te sterk op elektrische auto’s’

Bezoekers kunnen genieten van een ‘fysieke en digitale ervaring’ met informatie over het brede aanbod aan elektrische auto’s, de laadinfrastructuur, de laadsystemen maar ook de nationale wetgeving, subsidies en de geldende voorwaarden voor de aankoop en het bezit van dergelijke auto’s. Daarnaast kunnen belangstellenden een proefrit met een EV maken.

Renault werkt bij het project in de historische binnenstad samen met een Berlijnse dealer. De Franse autobouwer opende dit voorjaar haar eerste Electric Vehicle Experience Centre in Stockholm. Dat is in de eerste vijf maanden al door meer dan 14.000 mensen bezocht.