James Bonds Aston Martin DB5 van Lego

Lego gaat een model op de markt brengen van de legendarische Aston Martin waarmee James Bond rondreed en -raasde in de film Goldfinger.

De auto komt inclusief de messen aan de wielen, schietstoel, wegdraaiende kentekenplaten, machinegeweren, een autotelefoon – maar dan wel uit de jaren zestig – en een compleet dashboard met een rechts stuur. Lego heeft daartoe een licentie overeenkomst gesloten met zowel James Bond als Aston Martin. De auto komt in de Verenigde Staten op de markt voor 149,99 dollar, een prijs in euro’s is nog niet bekend. Lego denkt er wel over om ook andere James Bond voertuigen uit te brengen als deze Aston Martin een succes wordt bij de fans.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

James Bonds Aston Martin DB5 van Lego - Automobielmanagement.nl

James Bonds Aston Martin DB5 van Lego

Lego gaat een model op de markt brengen van de legendarische Aston Martin waarmee James Bond rondreed en -raasde in de film Goldfinger.

De auto komt inclusief de messen aan de wielen, schietstoel, wegdraaiende kentekenplaten, machinegeweren, een autotelefoon – maar dan wel uit de jaren zestig – en een compleet dashboard met een rechts stuur. Lego heeft daartoe een licentie overeenkomst gesloten met zowel James Bond als Aston Martin. De auto komt in de Verenigde Staten op de markt voor 149,99 dollar, een prijs in euro’s is nog niet bekend. Lego denkt er wel over om ook andere James Bond voertuigen uit te brengen als deze Aston Martin een succes wordt bij de fans.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding